راه آهن همدان-تهران تا پایان سال جاری به پایان می‌رسد

پرشین خودرو: ساخت راه آهن همدان-تهران تا پایان سال جاری کامل می شود.

به گزارش «پرشین خودرو»، حمل ونقل ریلی در هفته گذشته مورد توجه رسانه ها قرار گرفت زیرا علاوه بر حضور وزیر حمل و نقل آلمان و امضا چند قرارداد حمل و نقلی از جمله ریلی، رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز ضمن ارائه اخبار خوش ریلی تاکید دولت و رهبری بر این صنعت مهم را بیش از پیش مورد توجه قرار دادند.

اتصال 5 استان کشور با ریل تا پایان 96

رئیس جمهور با اشاره به اتصال ریل به پنج استان کشور تا پایان امسال و سال آینده گفت: به نظرم اقدامات خوبی در زمینه اقتصاد مقاومتی انجام شده و باید تلاش هایمان را بیشتر کنیم تا به اهداف مدنظر مردم و رهبری دست یابیم.

روحانی با بیان اینکه باید بتوانیم از فضای پسابرجام به خوبی استفاده کنیم، اظهار کرد: ان‌شاءالله ملت ما از این فضا استفاده می‌کند و البته سرمایه‌گذاری‌های خوبی هم از زمان توافق برجام در کشور انجام شده که باید ادامه یابد. از جمله اینکه در ساخت لوکوموتیو، خودرو و نظایر آن با شرکت‌های خارجی مشارکت می‌کنیم و خرید هواپیما را نیز انجام داده‌ایم و در نهایت بنادر ما هم توسعه خوبی در سال‌های اخیر پیدا کرده است که تا پایان دولت بخش‌های جدیدی از بنادر نیز افتتاح خواهند شد.

ساخت راه آهن همدان-تهران

رئیس سازمان برنامه و بودجه از اتمام ساخت راه اهن تهران - همدان تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: از اعتبارات استانی و ملی برای تکمیل راه‌آهن همدان- تهران بهره گیری خواهد شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: 100 درصد اعتبارات سفر رئیس جمهوری به همدان تا پایان سال تخصیص خواهد یافت.

قرارداد خرید لکوموتیوهای برقی زیمنس قطعی می‌شود

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر 165 لکوموتیو دیزلی داریم که تعدادی از آنها همواره در تعمیرگاه و 130 مورد از این تعداد هر روز فعال هستند، گفت: برای اینکه بتوانیم سرویس خوبی به مسافران ارائه دهیم حداقل به 50 لکوموتیو گرم و فعال نیاز داریم که از این طریق هم نیاز موجود پاسخ و هم برای توسعه آتی نگرانی نخواهیم داشت.

عباس اخوندی توضیح داد: سرعت قطارها با این لکوموتیوها 160 کیلومتر درساعت خواهد بود. همچنین برای خرید 70 دستگاه لکوموتیو برقی از طریق مپنا و با همکاری زیمنس درحال مذاکره هستیم. از طرفی مذاکرات انتقال دانش فنی با مپنا درحال انجام است و امیدواریم تا دو هفته آینده خرید این هفتاد لکوموتیو قطعی شود.

فاینانس 2 میلیارد دلاری برقی کردن راه‌ ‌آهن تهران-مشهد تامین شد

مدیرعامل راه آهن گفت: شرکت ایرانی مپنا و زیمنس آلمان برای تامین و ساخت لکوموتیو برقی و انتقال دانش فنی آن به کشور به توافق نهایی رسیدند.

وی افزود : ‌2 میلیارد دلار اعتبار مالی طرح برقی کردن راه آهن تهران - مشهد نیز از طریق تامین شده و امید است پیش از نوروز 96، خبر خوش آغاز اجرای پروژه به زائران حضرت رضا(ع) اعلام شود.

تأمین نقدینگی روسازی پروژه‌های ریلی اقتصاد مقاومتی

عضو هیئت‌مدیره شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل از تأمین نقدینگی برای روسازی پروژه‌‌های ریلی اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: 470 میلیارد تومان برای تأمین تجهیزات روسازی و تملک اراضی و یک هزار و 380 میلیارد تومان نیز اوراق مشارکت به 5 پروژه ریلی اقتصاد مقاومتی اختصاص یافته است.

جبار علی ذاکری با اشاره به خبرهای خوش ریلی که هفته گذشته وعده آن را داده بود گفت: نقدینگی پروژه ها حدود 470 میلیارد تومان برای تملک اراضی واقع در مسیر و تأمین تجهیزات روسازی 5 پروژه اقتصاد مقاومتی شامل خرید ریل و سوزن تخصیص یافته و امیدواریم طی روزهای آینده سرعت اجرای پروژه ها افزایش یابد.

تشریح وضعیت ترانزیت ریلی و بازارهای هدف شرکت راه‌آهن

مشاور مدیرعامل شرکت راه‌آهن در امور ترانزیت با توجه به نگاه بازاریابی، بازرگانی و نقش بخش خصوصی در راه‌آهن گفت: با این دید، حجم ترانزیت ریلی از 540 هزار تن در پایان سال 94 به یک میلیون و 435 هزار تن افزایش یافت که حاکی از تغییر جهت در راه‌آهن با این نگاه است که ترانزیت ریلی یک منبع درآمد و یک برند ملی است.

این مقام مسئول با بیان اینکه ترانزیت از سال 95 روند کاهشی داشته و اکنون بیشترین حجم ترانزیت ریلی با کشورهای آسیای میانه انجام می‌شود، گفت: مطالعات بازاریابی و بازرگانی انجام شده در راه‌آهن نشان می دهد که پتانسیل این کشورها حد اکثر 4.5 تا 5.5 میلیون تن است.

ظرفیت سازی برای 10 میلیارد یورو سرمایه گذاری درحوزه ریلی با اجرای برجام

مدیرکل امور بین الملل راه آهن جمهوری اسلامی ایران می‌گوید، پس از اجرایی شدن برجام و لغو تحریم ها ظرفیت سازی بیش از 10 میلیارد یورو سرمایه گذاری در حوزه حمل و نقل ریلی کشور صورت گرفته است.

عباس نظری یادآور شد: با نهایی شدن مذاکرات ما با شرکت های ایتالیایی در این پروژه، مذاکرات برای ساخت مسیر قطار سریع السیر تهران - همدان آغاز شده و براساس توافق دیگری مقرر شده است ایتالیایی ها در شهرهای اطراف تهران برای راه اندازی یک مرکز تست قطعات و ناوگان ریلی سرمایه گذاری کنند.

منبع: واحد مرکزی خبر

 

کد خبر 66567

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha