کد خبر 72360
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸

پرشین خودرو: جان مک آفی نخستین تلفن هوشمند ضد دزدی اطلاعات را می‌سازد.

 

تلفن هوشمند ضد دزدی ساخته شدبه گزارش«پرشین خودرو»، تلفن هوشمند مذکور با قیمت ١١٠٠ دلار به بازار عرضه می شود. این دستگاه مجهز به سوییچ‌هایی است که به کاربر اجازه می دهد به طور دستی برخی بخش‌ها مانند آنتن وای‌فای، بلوتوث و تشخیص موقعیت مکانی را خاموش کند.


 به گفته جان مک آفی برنامه نویس و موسس شرکت مک آفی این نخستین تلفن هوشمند ضددزدی اطلاعات دنیاست و در سال جاری عرضه می شود. تلفن هوشمند حاوی مجموعه‌ای از سوییچ های مختلف است که به کاربر اجازه می‌دهد به طور فیزیکی باتری، آنتن وای.فای بلوتوث، مکان یاب، دوربین و میکروفون را خاموش کند.
 
مک‌افی درباره این تلفن هوشمند می‌گوید: این دستگاه اجازه اتصال به هیچ گونه از دستگاه‌های ردیاب و کنترل کننده موبایل را نمی‌دهد. علاوه برآن مجهز به فناوری است که هرگونه ردیابی جستجوی کاربر در اینترنت را غیر ممکن می‌کند.
 
 
 
 
 
منبع: مهر

 

کد خبر 72360

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha