پرشین خودرو: به جرات می توان مهمترین شاخص بازار خودروهای داخلی در سال گذشته را افزایش افسارگسیخته قیمت ها نامید، آنهم در سالی که قرار بود سال ثبات قیمت ها باشد.
به گزارش «پرشین خودرو»، بازار خودروهای داخلی که قرار بود در سال 90 به دلیل همراهی با سیاست های دولت در اجرای فاز اول هدفمندی یارانه ها سال ثبات قیمت نامگذاری شود، لقب گرانی خودرو را برای خود انتخاب کرد.
بازار خودروهای داخلی در سال 90 را می توان به دو دوره رکود و رونق تقسیم کرد. اگرچه دوره رکود این بازار از نظر زمانی بر دوره رونق آن می چربید اما این بازار در دو ماهی که رونق نسبی را به ویژه در ماه پایانی سال تجربه کرد، چنان با افزایش مهارنشدنی قیمت روبرو شد که انگشت حیرت بر دهان همگان نشاند.
سال 90 را در یک جمله می توان سال گرانی خودرو نامید. سالی که به تعبیر کارشناسان و نمایشگاهدارن، بازار یکی از معدود گرانی ها و جهش قیمت ها را در کارنامه خود ثبت کرد و تنها خاطرهای بد و تلخ در ذهن مشتریان خود برجای گذاشت.
در سال 90 نیز مانند سال های قبل به دلیل بالا بودن حجم تقاضا و فعالیت گسترده دلالان و واسطهها شاهد نوسانات چشمگیر قیمت خودرو در بازار بودیم به طوری كه بهای اکثر خودروها افزایش چشمگیر قیمت را تجربه كرد و بازهم این دود گرانی بود که اشک مردم را درآورد.
از همان ابتدا گرانی به بهانه افزایش نرخ بیمه به استقبال بازار خودرو در سال 90 رفت و به دلیل عرضه خودروهای مدل جدید به بازار، سال 90 را بدرقه کرد.
در طول سال قیمت خودروهای داخلی به دلایل مختلفی چون گرانی بیمه، تبعات اجرای فاز اول قانون هدفمندی یارانهها، افزایش قیمت مواد اولیه و نوسان شدید نرخ ارز که منجر به گرانی بهای کارخانهای خودروها شد، دچار افت و خیزهای فراوانی شد.
افزایش تعجب برانگیز قیمت خودروهای داخلی در سال گذشته در حالی رخ داد که بازار نه تنها خودرو جدیدی به خود ندید بلکه برخی خودروها هم مانند روآ، ریو و هیوندای ورنا نیز با بازار خداحافظی کردند.
کد خبر 10361
نظر شما