پرشین خودرو: بر اساس آمارهای رسمی، صنعت سی ان جی در ایران با رشد جهشی هم اکنون دارای ناوگانی با 2 میلیون و 132 هزار 552 خودرو و 1527 جایگاه عرضه سوخت شده است.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از شانا، سرپرست مدیریت طرح احداث جایگاههای سی.ان.جی با اعلام این خبر افزود: امسال با ساخت 162 باب جایگاه سی.ان.جی دومنظوره و 175 باب جایگاه سی.ان.جی تک منظوره، شمار جایگاه های فعال در این دو بخش به ترتیب به 692 باب و 835 باب افزایش یافت.
شهرام اسدپور افزود: در این دوره زمانی هشت هزار و 758 نازل در جایگاه های کشور راه اندازی شده است که دو هزار و 782 نازل در جایگاه های دومنظوره و پنج هزار و 976 نازل در جایگاه ها تک منظوره قرار دارد.
وی از ساخت 273 جایگاه جدید با اولیت ساخت در کلان شهرها، تا پایان امسال در کشور خبر داد و افزود: تا پایان امسال شمار جایگاه های سی.ان.جی کشور به یکهزار و 800 باب افزایش خواهد یافت که این مهم نقش موثری در کاهش زمان عرضه این سوخت پاک در کشور دارد.
به گفته سرپرست مدیریت طرح احداث جایگاههای سی.ان.جی، ظرفیت توزیع گاز طبیعی فشرده شده در کشور هم اکنون به یک میلیون و 522 هزار و 802 مترمکعب در ساعت رسیده است.
افزایش خودروهای دوگانه سوز به حدود 2 میلیون و 132 هزار دستگاه
اسدپور شمار خودروهای گازسوز کشور را دو میلیون و 132 هزار و 552 دستگاه اعلام و تصریح کرد: از این تعداد یک میلیون و 415 هزار و 498 خودرو به صورت تولید کارخانه ای و 717 هزار و 54 جایگاه به صورت تبدیل کارگاهی به دوگانه سوز تبدیل شدند.
وی تصریح کرد: این آمار، آمار رسمی تعداد خودروهای گازسوز در کل کشور است که متاسفانه با توجه به تبدیل غیرمجاز خودروها در کارگاه های غیرمجاز، آمار واقعی تعداد خودروهای دوگانه سوز بیش از این رقم است.
این مقام مسئول با بیان این که مجوز احداث و توسعه کارگاه های تبدیل و گازسوز کردن کارگاهی خودروهای بنزین سوز از آذر امسال به کارخانههای خودروساز واگذار شد، افزود: از این پس نظارت بر عملکرد کارگاه های تبدیل و طرح توسعه و ایجاد کارگاه های جدید در دستور کار شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران قرار ندارد.
وی در باره مدت زمان انتظار خودروها در جایگاه های عرضه سی.ان.جی گفت: چنانچه تعادل خوبی میان عرضه و تقاضای سوخت سی.ان.جی در جایگاه ها وجود داشته باشد، مدت زمان انتظار خودروها در جایگاه ها حدود 10 دقیقه است که این میزان در جایگاه هایی که هنوز به این تعادل نرسیده اند و تقاضا بیشتر از عرضه است، بیشتر است.
کد خبر 1376
نظر شما