پرشین خودرو: معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور از افزایش ۱۰ درصدی کرایه حمل و نقل جاده ای خبر داد.
به گزارش «پرشین خودرو»، شهریار افندی زاده در نشستی با مدیران و معاونان ادارات کل و تشکل های صنفی استان های خراسان در مشهد، گفت: بعد از این که در سال ۹۱ مرحله دوم اجرای قانون هدفمندی یارانه ها اجرایی نشد ۱۰ درصد کرایه حمل و نقل برون شهری افزایش یافت.
وی گفت: آخرین بار در آذرماه سال ۸۸ حدود ۱۵ درصد کرایه حمل و نقل برون شهری افزایش یافته بود.
افندی زاده افزود: به استثنای اتوبوس های وی آی پی (VIP) کرایه اتوبوس ها خیلی گران نیست.
وی با اشاره به جابه جایی ۱۰۴ میلیون مسافر توسط حمل و نقل جاده ای کشور تا روز گذشته گفت: ۵۵ درصد جابه جایی مسافران از طریق اتوبوس، ۳۲ درصد از طریق مینی بوس و ۱۳ درصد هم از طریق تاکسی های برون شهری انجام شده است.
افندی زاده با بیان این که شدت تصادفات رانندگی در مسافرت های کوتاه مدت بیشتر است، گفت: امیدواریم مردم مدت سفر خود را افزایش دهند.
وی افزود: بیشترین حجم سفر در کشور ۲۶ و ۲۸ مردادماه امسال بوده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور یادآور شد: در سال ۸۴، ۲۷ هزار نفر در حوادث جاده ای جان خود را از دست دادند که اگر متوسط رشد را ۱۰ درصد حساب کنیم، بر اساس محاسبات پیش بینی می شد این رقم در سال ۹۰ به بالای ۵۰ هزار نفر برسد اما خوشبختانه این روند افزایش نیافت و با وجود اضافه شدن سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه وسیله نقلیه به خودروهای موجود آمار تلفات ناشی از سوانح رانندگی کاهش یافته است.
وی اظهارکرد: در سال گذشته، 14.5 درصد تلفات ناشی از تصادفات رانندگی در جاده های برون شهری و روستایی کاهش یافته است.
افندی زاده گفت: مسافرت با وسایل نقلیه عمومی با توجه به مهارت رانندگان باتجربه و حرفه ای، نسبتا ایمن تر است ولی با این حال 2.5 درصد تصادفات مربوط به وسایل نقلیه حمل و نقل عمومی بوده که از جمله دلایل وقوع آن خواب آلودگی و خستگی راننده گزارش شده است.
وی با اشاره به دلایل مهم تصادفات و سوانح رانندگی در جاده های کشور افزود: ۵۶ درصد سوانح رانندگی بین ساعات ۱۲ تا ۶ بعدازظهر رخ داده زیرا در این ساعات خستگی رانندگان بیشتر بوده است.
کد خبر 14064
نظر شما