پرشین خودرو: مدیر عامل شرکت ساخت با بیان اینکه برای اجرای لایههای مختلف روسازی جادهها تاکنون از قیر و آسفالت استفاده میشد، گفت: از این پس روسازی با لایههای بتنی انجام میشود و تنها در آخرین لایه آسفالت به کار میرود.
به گزارش «پرشین خودرو»، سید احمد صادقی در مورد برنامهریزی برای روسازی نوین جادهها و تغییر در نحوه اجرا، تصریح کرد: از این پس برنامه داریم برای روسازی جادهها، اجرای تمامی لایههای جاده تا لایه نهایی، با بتن انجام شود و تنها در لایه نهایی آسفالت به کار رود.
وی ادامه داد: مشتقات نفتی و قیر بسیار گران و پرهزینه است بنابراین باید به سمتی حرکت کرد که کیفیت به طور کامل حفظ شود و در کنار آن قیمت تمامشده اجرا نیز کاهش یابد.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: به همین دلیل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، به سمت روسازی با روشهای دیگر روی آورد که یکی از این روشها استفاده از «روسازی بتنی» است.
مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور افزود: در این راستا به عنوان نمونه در محور مواصلاتی جنگل ویژه گلستان در استان گلستان، حدود 8 کیلومتر از جاده به همین طریق ساخته و چنین روسازی نوینی به عنوان پایلوت اجرایی شد که نتایج بسیار موفقیتآمیزی داشت.
معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه از این پس برنامه داریم که رویههای آسفالتی را به صورت بتنی اجرایی کنیم، اضافه کرد: این مورد موجب کاهش هزینههای اجرا خواهد شد ضمن آنکه کیفیت ساخت و عمر محور نیز افزایش مییابد.
مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور تصریح کرد: این طریق اجرا دو ویژگی خاص دارد، یکی آنکه قیمت تمام شده پروژه را کاهش میدهد، ضمن آنکه موجب دوام رویه جاده خواهد شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: همچنین هزینههای نگهداری جاده نیز پس از اجرای این طرح، در سالهای بعد کاهش بسزایی خواهد یافت.
صادقی با بیان اینکه هماکنون عمر متوسط آسفالت جادهها در کشور 10 سال است، اضافه کرد: این امر قطعاً موجب افزایش عمر آسفالت به بیش از 10 سال خواهد شد.
کد خبر 15058
نظر شما