پرشین خودرو: آن چه هوندای مایکروکامیوتر را از رقبای خود از جمله iQ EV تویوتا متمایز می سازد، پلتفرم و اندازه ی این خودرو است. پلتفرم آن طوری طراحی شده که امکان تغییر ظاهر آن به راحتی میسر است.
به گزارش «پرشین خودرو»، پلتفرم خودروی مایکروکامیوتر به طراحی متغیر یا Variable Design موسوم است. پلتفرم طراحی متغیر به معنی آن است که امکان جابه جایی برخی از بخش های بدنه و قوای محرکه این خودرو روی پلتفرم میسر است و به همین دلیل کاربردهای آن را متنوع می سازد. جای باتری، کنترل یونیت و موتور 15 کیلوواتی این خودرو را می توان روی پلتفرم تغییر داد.
به این نوع طراحی، طراحی اسکیت بورد skateboard design می گویند که تحقق آن بیش از یک دهه طول کشیده است. این نوع طراحی اجازه می دهد که پیکربندی داخلی و خارجی خودرو به چند روش ممکن باشد. به بیان ساده تر، اجزای بدنه این خودرو را می توان جا به جا کرد و به شکل دلخواه در آورد.
برای مثال می توان این خودروی تک سرنشین را با مختصری تغییر به یک خودروی دو سرنشین یا وانت بار تبدیل کرد.
باتری یون-لیتیومی آن با هر بار شارژ نزدیک به 100 کیلومتر می رود و حداکثر سرعت آن هم تقریباً 100 کیلومتر در ساعت است. شارژ کامل آن سه ساعت طول می کشد.
با فناوری های جدید تلفن های هوشمند سازگاری دارد. این خودرو کاربردهای بسیار متنوعی خواهد داشت از جمله تحویل بسته های سبک، رساندن کودکان به مدرسه و جا به جایی افراد سالمند.
تست این خودرو در سطح ملی از سال 2013 شروع می شود. این خودرو کاربردهای درون شهری فراوانی پیدا خواهد کرد. هوندا امیدوار است که این خودرو در طبقه بندی خودروهای چهارچرخ قرار بگیرد.
کد خبر 16903
نظر شما