پرشین خودرو: مدیر نظارت مالی بیمه مركزی با اشاره به اینكه از آغاز برنامه چهارم مبلغ 800 میلیارد تومان بابت تأمین منابع لازم برای ارائه خدمات درمانی به وزارت بهداشت پرداخت شده است، گفت: مصدومان حوادث رانندگی نباید هیچگونه هزینهای را برای درمان به بیمارستانهای دولتی و خصوصی پرداخت كنند.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از فارس، بر اساس ماده 90 برنامه چهارم توسعه كه به علت آماده نبودن برنامه پنجم برای سال 89 تمدید و شش ساله شد، شركتهای بیمه تجاری موظفند 10درصد مبالغ فروش بیمهنامههای شخص ثالث، سرنشین و مازاد را به حساب درآمدهای اختصاصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی نزد خزانه داری كل واریز كنند.
البته دراین مسیر وزارت بهداشت، درمان واموزش پزشكی نیز برطبق ماده 92 مكلف است نسبت به درمان فوری و بدون قید و شرط مصدومان حوادث و سوانح رانندگی، در مراكز خدمات بهداشتی و درمانی اقدامات لازم را انجام دهد.
در این راستا شركتهای بیمه از آغاز برنامه چهارم توسعه به مدت 5 سال و 8 ماه مبلغ 800 میلیارد تومان را بابت تأمین منابع لازم برای ارائه خدمات درمان فوری و بدون قید و شرط به مصدومان حوادث و سوانح رانندگی به وزارت بهداشت و درمان پرداخت كرده است.
مهدی نمن الحسینی مدیر نظارت مالی بیمه مركزی در این رابطه، ضمن بیان این مطلب كه وزارت بهداشت در هر دوره زمانی پیگیریهای زیادی را برای اخذ این مبالغ از شركتهای بیمه داشته است، اظهار داشت: بیمه مركزی با هدف اطلاع رسانی از میزان مبالغ ارسال شده شركتهای بیمه به وزارت بهداشت و آگاهی مردم از عدم پرداخت هزینه درمان تصادفات رانندگی به بیمارستانها، این آمار را اعلام كرده است.
وی در ادامه با اشاره به اینكه ماده 92 قانون برنامه چهارم با ضمانتهای بیشتری در برنامه پنجم توسعه پیش بینی شده است، افزود: در صورت تصویب دستورالعملهایی كه سازوكار واریز شركتهایبیمه و وظایف وزارت بهداشت را مشخص كند، این قوانین به نحوه مطلوبی در جامعه اجرا خواهند شد.
نمن الحسینی در رابطه با وظایف وزارت بهداشت، درمان و آموزش كشور، گفت: این وزارتخانه باید درتمام بیمارستانهای سراسر كشور اطلاع رسانی قوی برای افزایش آگاهی مردم از این قوانین انجام دهد به صورتی كه مردم بدانند هیچگونه هزینهای را برای درمان مصدومان حوادث رانندگی نباید به بیمارستانهای دولتی و خصوصی پرداخت كنند.
آمارهای سالانه وزارت بهداشت، توزیع عادلانه خدمات درمانی
مدیر نظارت مالی بیمه مركزی با بیان این مطلب كه مبلغ مذكور منابع لازم را در اختیار مراكز درمانی قرار خواهد داد، گفت: شركتهای بیمه نیز موظف هستند 10 درصد مبالغ فروش بیمهنامههای شخص ثالث خود را به خزانه داری وزارت بهداشت و درمان واریز كنند.
خبرنگار فارس پرسید: وزارت بهداشت این مبالغ را چگونه میان مراكز درمانی خود توزیع میكند و تاكنون چه میزان از مصدومان حوادث رانندگی با مبلغ 800 میلیارد تومانی درمان شدهاند؟
نمن الحسینی خاطرنشان كرد: به عقیده بنده در صورت ارائه آمارهای سالانه توسط این مراكز حتی به تفكیك بیمارستانها تا حد قابل توجهی سطح این خدمات مشخص خواهد شد.
وی با اشاره به اینكه شركتهای بیمه مبلغ مذكور تدریجی و در طول 5 سال و 8 ماه به وزارت بهداشت ارائه كرده است، تصریح كرد: صنعت بیمه باید با اتخاذ سیاستهای مناسبی مبالغ مذكور را به سرعت به مراكز درمانی واریز كند چراكه با محقق شدن این امر بسیاری از مشكلات مراكز درمانی برای ارائه خدمات به مصدومین كاهش خواهد یافت.
وی ضمن تأكید براینكه در ماده 92 هیچ تكلیف قانونی برای بیمه مركزی جهت نظارت بر پرداخت این مبالغ پیش بینی نشده است، افزود: به دلیل نقش حاكمیتی این نهاد، بیمه مركزی به طور مستمر با شركتهای بیمه مكاتبه و با بررسی فعالیت سالانه شركتها عملكرد آنها را در خدمت به مردم تجزیه تحلیل میكند.
این مقام مسئول صنعت بیمه با اشاره به اینكه برآورد واریز 10درصد فروش بیمه نامههای شخص ثالث شركتهای بیمه درپایان سال مالی مشخص خواهد شد، افزود: اگر وزارت بهداشت اطمینان های لازم را به مراكز درمانی برای پرداخت هزینههای درمانی مصدومان به وجودبیاورد به حتم این قانون بهتر در سطح كشور اجراء خواهد شد.
کد خبر 1698
نظر شما