پرشین خودرو: سخن گفتن از تاثیرات و نقش و سهم و اهمیت و ... بودن صنعت خودرو در جنبه های مختلف اقتصاد از گردش مالی و اشتغالزائی گرفته تا ایجاد ارزش افزوده و تاثیرگذاری بر صنایع مرتبط آنقدر تکرار شده که به جرات می توان گفت دیگر باعث آزار ذهن می شود.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از دنیای صنعت، گزارش ها و آمارهای مربوط به حمایت های مستقیم و غیرمستقیم دولت ها از خودروسازان بزرگ و کوچک در کشورهای دنیا نیز به وفور در آرشیو رسانه ها یافت می شود و نیازی به برشمردن آنها نیست "رمضان" بود که شورای پول و اعتبار پس از هفته ها بحث و بررسی نیمی از آنچه که خودروسازان برای بازگرداندن رونق به خطوط تولیدشان خواسته بودند را اجابت کرد و تصمیم به اعطای تسهیلات به آنان گرفت.
این روزها که "محرم" شده است هنوز از تحقق همان تصمیم نصفه و نیمه هم خبری نیست. چه آنکه پس از اعلام تصمیم شورای پول و اعتبار فریاد "واویلای" عده ای به هوا رفت که از بیت المال خرج خودروسازان می کنند و چه و چه و چه!
رسانه ملی را تحریک کردند تا در برنامه ای که روز به روز خط مشی حرف و حدیث دارش بیشتر نمایان می شود مسابقه پیامکی بگذارد که آی مردم! راضی هستید از پول شما به خودروسازان کمک شود؟
آقای "الف" تسهیلات با بهره 25 درصدی با شرط بازپرداخت شش ماهه را لطف و تبعیض و برباد دادن بیت المال خواند اما تعبیری در خصوص دریافت چند هزار مترمربع زمین در شهرک غرب به بهانه انجام امور عام المنفعه ارائه نکرد.
وقتی در ماه های ابتدائی سال آمار تولید خودرو در کشور رو به نزول رفت تصمیم سازان اعطای تسهیلات و تامین نقدینگی واحدهای خودرو و قطعه ساز را تصویب کردند و براساس همان تصمیم قول دادند که از مهرماه روند تولید به حال طبیعی بازگردد و اقتصاد ایران از نتایج آن بهره مند شود، اما سنگاندازی آقای "الف" و دوستانش راه را بر این یاری رسانی صنعتی بست و تولید خودروی ساخت داخل در مهرماه هم کمتر شد.
گمان نمی رود آمارهای آبان ماه هم بهتر از ماه پیش از آن باشد و در چنین شرایطی باید پرسید: آقای "الف" خوشحالی؟ خوشحالی از اینکه میزان تولید در یکی از مهمترین رشته های صنعتی کشور هر ماه کمتر و کمتر می شود؟ حتی اگر مباحث اقتصادی را کنار بگذاریم، کدام آموزه های ملی و دینی حکم می کند که با تصمیمی که به طور مستقیم زندگی یک میلیون خانواده را تحت تاثیر قرار می دهد، مخالفت کنید؟
آقای "الف" و آقایان الف، ب، پ، ت تا ی، تعطیلی و ورشکستگی خودروسازان و قطعه سازان برای آنها گران تمام خواهد شد اما تردید نکنید تاوان آن برای کل اقتصاد بیشتر خواهد بود. نوشداروها را از بازار سکه و ارز و ساخت و ساز دریغ کنید تا تولید جان بگیرد،البته پیش از مرگ سهراب.
کد خبر 17144
نظر شما