پرشین خودرو: یادش خوش برای کودکانی که ذوقزده تا دیروز برای بازی، یک لاستیک گیر آورده و با چوب به دنبال آن میدویدند.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران، ورود نخستین وسیله نقلیه به ایران در سال ۱۹۰۰ میلادی بین تهران و شمیرانات با قیمت شش ریال به تهران رخ داد.
چنانچه به تاریخچه حملونقل نگاهی بیندازیم، میبینیم در سال ۱۳۰۴ با احداث چند خیابان ۲۰۰ دستگاه ماشین و دوهزار درشکه، صنعت حملونقل زمینی شروع به کار کرد.
با گذشت زمان به دورانی از تاریخ میرسیم که اتوبوسهای دوطبقه با رانندههای ایرانی که شباهت زیادی به راننده کامیونهای امروزی داشتند، وارد بازار شدند و همراه با بنزهای ۱۸۰ مسافران را جابهجا میکردند.
وضعیت حمل و نقل امروزه پیشرفت چشمگیری داشته است. هماکنون ۱۵ مسیر زمینی بینالمللی ترانزیت در کشور موجود است و ایران را میتوان پل ارتباطی میان کشورهای آسیای میانه دانست.کمکم پراید، سمند، پژو ۴۰۵ و کمری جایگزین پیکانهای قدیمی سفید با خطوط نارنجی شد.
آینده حملونقل زمینی را میتوان در توسعه ترمینالها، راهها و جادههای کشور و توسعه و نوسازی ناوگان حملونقل شهری و جادهها ورق زد.
گفتنی است، سازمان تاکسیرانی نیز در این بین سهم چشمگیری در حملونقل مسافران و مسافرتهای درونشهری دارد و هماکنون ۸۰ هزار ماشین برای حمل ونقل مسافران در این صنعت فعالیت میکنند.
این تاکسیها در شرکتها، خطیها و بهعنوان گردشگری در تهران مشغول به کار هستند. تعداد خطهای سازمان ۷۶۰ عدد است تا مسافران راحتتر بتوانند به مقصد خود برسند و نیز ۴۸ پایانه تاکسیرانی در تهران وجود دارد.
کد خبر 17177
نظر شما