پرشین خودرو: در این چند وقت اخیر قیمت خودروهای پرفروش به صورت میانگین روزانه 100 تا 150 هزار تومان گرانتر شده است. آیا در این ایام با یک پول خوب میتوان یک ماشین خوب هم خرید؟
به گزارش «پرشین خودرو»، تا 20 سال پیش کسی که 100 میلیون داشت، جزو بزرگان سرمایهداری محسوب میشد. تقریباً میتوانست بهترینهای بازار اعم از خانه و خودرو را بخرد. این فرد یک میلیونر واقعی بود.
تا 10 سال پیش کسی که 100 میلیون داشت میتوانست یک خانه ویلایی با متراژ مناسب در یکی از مناطق تهران بخرد و با باقیمانده پولش یک خودروی خوب از بین معدود خارجیهای موجود در بازار نیز سوار شود.
تا 5 سال پیش اگر کسی 100 میلیون داشت باید در منطقه متوسطی از تهران یک خانه متوسط خریداری میکرد و احتمالاً پولی برایش باقی نمیماند که خودرویی بخرد.
به گزارش بازار خبر، اما امروز کسی که 100 میلیون دارد، با کسی که 2 میلیون دارد تفاوت کلانی نمیکند. با 100 میلیون نه میشود خانه درست حسابی خرید و نه خودروی خاصی. روزی با 100 میلیون میشد بهترین مرسدسبنز موجود را نقد خرید. میشد دو دستگاه از اسپرتترین مدلهای بامو را یکجا داشت. میشد کلکسیونی از انواع مدلهای تویوتا را در پارکینگ خانه جمع کرد.
شوخی بزرگی است اگر امروز بخواهید با 100 میلیون روی خارجیها به خصوص اروپاییها حساب کنید. با این پول نهایتاً بتوانید دو جفت رینگ و لاستیک پورشه، مازراتی و مرسدسبنز را فراهم کند . با این روند شاید سال دیگر با 100 میلیون حتی نشود پراید خرید!
سوزوکی گرند ویتارا دندهای
(بین 95 تا 100 میلیون تومان)
کمتر از یک سال پیش قیمتش 47 میلیون بود. این در حالی است که مدلهای اتوماتیک نهایتاً 50 میلیون میشدند. شاسیبلند جمع و جور سوزوکی مهجورتر از همیشه در حیاط ایرانخودرو خاک میخورد. این خودرو در دو کلاس 5 و 8 عرضه میشود. نسخه اتوماتیک حتی 108 میلیون تومان هم میشود.
نیسان پیکاپ دو کابین اتاق جدید
(90 میلیون تومان)
خیلی هم خوب است. عصرها یا شبها بعد از اداره، میتوان با این خودرو باربری کرد. از مصالح ساختمانی گرفته تا جعبه میوه و سبزی خوردن. در روزهایی که 35 میلیون بود کسی نگاهش نمیکرد. سایپا ترجیح میدهد بازار همان نیسان آبیهای معروف را بچسبد.
نیسان ماکسیما اتوماتیک
(100 میلیون تومان)
بالاخره خودش را به باشگاه 100000000ها رساند. اگر یادتان باشد درست پارسال همین روزها بود که قیمتش ناگهان 57 میلیون شد. آن موقع صدای همه درآمد. کار به تصمیم وزیر و شکایت دبیر انجمن خودروسازان نیز کشیده شد. البته مدل دنده دستی این خودرو 90 میلیون هم پیدا میشود.
رنو مگان 2000 فول آپشن
(88 میلیون تومان)
کاش اشتباه چاپی باشد ولی متاسفانه اینطور نیست. خودرویی که تکنولوژی ساخت آن به شش هفت سال پیش برمیگردد، خودرویی که شرکت سازنده چندین نسل بعدش را نیز تولید کرده است، کشان کشان در ایران خودش را به مرز 100 میلیون تومان میرساند. یادتان باشد مدلهای نیمه فول، دنده دستی و موتور 1600 این مگان به مراتب قیمت کمتری دارند.
مزدا3 تیپ 3
(103 میلیون تومان)
روزی که ایده این مطلب در ذهن نگارنده شکل گرفت، قیمت مزدا3 تیپ 3 صندوقدار 100 میلیون بود. با ترس از اینکه طی همین چند دقیقه میلیون دیگر به قیمتش افزوده شود، این خودرو را با کمی ارفاق وارد لیست 100 میلیونیها میکنیم. خودروی اسپرت ژاپنی که شهرت خوبی را بین مشتری ایرانی به دست آورد. شهرتی که آنقدر پایدار است که بازار تحت هیچ شرایطی و حتی در بالاترین قیمتها نیز رهایش نمیکند. تیپ 1 این خودرو 87 میلیون هم خرید و فروش میشود.
هیوندای i30
(94 میلیون تومان)
خدا را شکر در بین محصولات هیوندای غیر از یکی دو مورد، خودروی دیگر پیدا نمیشود که 100 میلیون بیارزد. هاچبک سایز متوسط این خودروساز موفق کرهای با آن موتور قدرتمند و آن همه امکانات بعید است با این افزایش قیمتها خم به ابرو بیاورد. در جریان باشید مدلهای صفر 2010 سوناتا و توسان نیز روی پایه 100 میلیون در معدود نمایشگاههایی موجود است.
تویوتا یاریس هاچبک 2013
(85 میلیون تومان)
اگر آن موقعی که کمری 55 میلیون بود آن را میخریدید، کار تمام بود. الان زیر 135 میلیون در بازار پیدا نمیشود. تنها محصول تویوتا در بازار ایران که زیر 100 میلیون است همین یاریس هاچبک با آن موتور نه چندان پربازدهاش است. حتی کرولا همئ 105 میلیون شده است.
کیا سراتو 1600
(بین 85 تا 90 میلیون تومان)
یک سال پیش واردکننده و عرضهکنندهاش از طرق خاصی کاری کردند که گام به گام قیمش به مرز 50 میلیون برسد. وقتی نیم میلیون تومان شد خیلیها نامش را یکی از گرانترین سواریهای ساخت کره جنوبی گذاشتند. داریم درباره کیا سراتوی فوق 2000 سیسی صحبت میکنیم. نسخه 1600 آن به گواهی مالکانش از شتاب آزاردهندهای برخوردار است. سراتو 2000 الان زیر 108 میلیون نیست.
امجی6
(95 میلیون تومان)
بعد از آنکه نشریات خودرویی داخل، فاش کردند که MG دیگر انگلیسی نیست و SAIC چین مالک این برنده قدیمی است، به شدت بازار محصولات این شرکت تحت تاثیر قرار گرفت. با استقبال نه چندان خوب از این خودرو، قیمتش نیز نمیتوانست بیش از 60 میلیون شود. اما حالا با اینکه مشتری خاصی ندارد، بیخود و بیجهت خودش را به مرز 100 میلیون نزدیک میکند.
کد خبر 19537
نظر شما