پرشین خودرو: بازار خودرو همچنان آشفته است و در میان اعتراض ها و تکذیب ها معلوم نیست در نهایت چه آینده ای برای قیمت خودرو رقم خواهد خورد.
به گزارش «پرشین خودرو»، جوان آنلاین در این باره گفت: همین چند روز پیش بود که در حالی که پیش از این انجمن خودروسازان اعلام کرده بود فروش پراید کمتر از ۱۷ میلیون تومان امکانپذیر نیست، شورای رقابت فرمولی اعلام کرد که براساس آن قیمت پراید تا ۱۲میلیون و ۷۵۰ هزارتومان کاهش خواهد یافت.
فرمولی که هنوز اجرایی نشده فریاد خودرو سازان را بلند کرده و در اولین روزهای انتشار خبرش، مشتریانی که پیش از این خودرو پیشخرید کرده بودند را از انتظار تا تحویل منصرف کرده تا بازار خودرو بیش تر از قبل با رکود مواجه شود و نه تنها مشکلی از ماجرای قیمت خودرو حل نشود بلکه مشکلاتی نیز به این قضیه بیافزاید.
به این ترتیب، ماجرای قیمت خودرو همچنان لاینحل باقی مانده و با وجود اینکه جمشید پژویان، رئیس شورای رقابت اعلام کرده: تازمانی که اتفاق جدیدی در خصوص خودرو رخ ندهد جلسه روز گذشته آخرین جلسه در خصوص قیمتگذاری خودروهاست.
و در واکنش به اینکه گفته میشود خودروسازان با قیمتهای پیشنهادی شورای رقابت برای خودروهای داخلی موافق نیستند گفته: بزرگترین خودروسازان نجمالدین و مدنی با قیمتگذاریهای شورای رقابت موافق هستند. اما در همین حال به نظر میرسد انجمنهای صنعت خودرو چندان از جلسه و نحوه قیمتگذاری شورای رقابت رضایت ندارند.
در سال گذشته نیز که بحث قیمتگذاری خودروهای داخلی بسیار داغ شده بود احمد نعمت بخش گفته بود که برای خروج این صنعت از بحران قیمت خودروهای تولید داخل باید ۵۰ درصد افزایش یابد. این خواسته در حالی مطرح میشود که پراید افزایش قیمت تا ۱۰ میلیون تومانی را در مدت زمانی کوتاه تجربه کرده بود.
از طرفی این سوال مطرح میشد در صورت افزایش نجومی قیمت خودرو ها در کشور با توجه به نقدینگی اقشار ضعیف جامعه، آیا خودرو به کالایی لوکستر بدل خواهد شد؟
آیا خریداری برای این محصول در کشور وجود خواهد داشت؟ هم اکنون نیز با اعلام نتیجه جلسه شورای رقابت مبنی بر الزام خودروسازها به کاهش قیمتها، عضو هیات رئیسه انجمن خودروسازان در گفتوگو با ایلنا، گفته است : قیمت های جدید شورای رقابت به معنای صدور دستور توقف تولید خودرو است.
محمدرضا نجفی منش، با اشاره به نامگذاری سال حماسه اقتصادی، تصریح کرد: متاسفانه سالی که به نام سال حماسه اقتصادی تعیین شده، با تعطیل شدن یکی از گلوگاههای مهم اقتصادی همراه شده است.
این کارشناس خودرو در پایان گفت: این بار قرعه به نام خودرو افتاد و بلایی که بر سر صنعت نساجی و کفش آمد این بار گریبانگیر این صنعت شده است.
وی علت اصلی این بحران را قیمت های بالای قطعات خودرو عنوان کرد و گفت: متاسفانه آنچه از سوی شورای رقابت در مورد خودرو اعلام شد، کاملا غیرتخصصی است. در هر حال به نظر می رسد درگیری ها بر سر قیمت خودرو ادامه دار شود و همچنان متقاضیان بمانند و یک دنیا سرگردانی!
کد خبر 21934
نظر شما