پرشین خودرو: تاکسی های فضایی شرکت خودروسازی تسلا از سال 2016 مسافر به فضا می برند.
به گزارش «پرشین خودرو»، تاکسی های فضایی باربر شرکت فناوری های اکتشاف فضایی که از دارایی های شرکت خودروسازی تسلا آمریکا است می توانند ظرف دو سال آینده مسافر فضایی داشته باشند.
فضاپیمای دراگون V2 می تواند 4 تن بار و 7 مسافر را به ایستگاه های فضایی برساند. مقر شرکت فناوری های اکتشاف فضایی متعلق به تسلا موتورز در شهر هاوثورن کالیفرنیا مسقر است و این شرکت می تواند راکت هایی را تولید کند که توانایی فرود آمدن در هر نقطه ای روی کره زمین را دارند.
آلن موسک 42 ساله یکی از میلیاردهای آمریکایی است که به تازگی وارد تولید خودروهای برقی لوکس شده و تنها خودروساز برقی در دنیا است که از فروش خودروهای برقی ضرر نمی کند.
وزارت دفاع آمریکا بودجه ای معادل 67.6 میلیارد دلار برای ارسال ماهواره ها به فضا اختصاص داده و آلن موسک علاقه دارد از این کیک سهمی داشته باشد.
از زمانی که ناوگان شاتل فضاپیمای ناسا از فرستادن فضانورد دست کشیده فقط شرکت سویوز روسیه به روش پرتاب راکت، فضانورد به فضا می فرستد. روسیه به ازای هر مأموریت فضایی 76 میلیون دلار هزینه می کند.
آلن موسک می گوید از سال 2016 امکان مسافرت فضایی با کمتر از 20 میلیون دلار مقدور است.
شرکت SpaceX یکی از 4 شرکتی است که با دریافت سرمایه گذاری از سوی ناسا، راکت و کپسول فضاپیما می سازد و فضانورد به ایستگاه های فضایی می فرستد. سه شرکت دیگر عبارتند از بوئینگ، بلو آریجین جف بزو و سییرا نوادا
شرکت اسپیس ایکس از سال 2008 تا به حال از سوی ناسا 2.5 میلیون دلار دریافت کرده تا مأموریت های ناسا در فضا مثل حمل محموله به ایستگاه های فضایی را ممکن کند. این شرکت در اوت 2012 مناقصه ناسا را برنده شد و با 440 میلیون دلار کپسول های فضاپیما به نام دراگون V2 را برای ناسا طراحی کرد. حالا برای این که این کپسول بتواند مجوزهای ناسا را دریافت کند حداقل 1 میلیارد دلار هزینه ایجاد می کند.
کد خبر 33023
نظر شما