پرشین خودرو: با گذشت چند سال از فعالیت کارخانه مشترک خودروسازی ایران و ونزوئلا، شهروندان این کشور منتظر خودروهای سمند و پراید بیشتری هستند.
به گزارش «پرشین خودرو به نقل از واحد مرکزی خبر از ماناگوا، در کارخانه تولید مشترک خودروی ایران و ونزوئلا موسوم به «ون ایران اتو» از سال 2007 تاکنون هشت هزار دستگاه خودروی سمند و پراید تولید و روانه بازار مصرف شده است.
به گفته مسوولان قرار است در سال 2011 میلادی حدود 15 هزار خودروی دیگر نیز تولید شود. سمند و پراید در ونزوئلا جزو خودروهایی با قیمت مناسب و کیفیتی قابل قبول است که مشتریان زیادی هم دارد.
رافائل بولیوار، مدیر ونزوئلایی این کارخانه با اشاره به فعالیت این مجموعه صنعتی خاطر نشان می کند که هر چند این کارخانه خیلی جوان است ولی در همین چند ساله هم موفق بوده بطوریکه استقبال مردم از خودروهای ایرانی خیلی خوب و زیاد است و هم اکنون خریداران منتظر خودروهای سمند و پراید بیشتری هستند.
65 درصد سهام این کارخانه متعلق به ونزوئلا و 35 درصد هم در اختیار ایران است، قطعات خودروهای تولیدی در ایران پس از حمل در این کارخانه مونتاژ و خودروی آماده به بازار عرضه می شود.
صاحب یک خودروی سمند می گوید: ماشین خیلی خوبی است اما وقتی نیاز به تعمیر داشته باشد پیدا کردن نمایندگی مجاز کار مشکلی است.
یکی دیگر از مالکان خودروی پراید نیز به چند ایراد فنی کوچک در خودروی خود اشاره و با ابراز رضایت از خرید خود اضافه می کند: قطعات یدکی در بازار کم است و نمایندگی های خدمات پس از فروش هم به اندازه کافی وجود ندارد.
یک شهروند دیگر ونزوئلایی نیز از قیمت و کیفیت خودروی ایرانی خود ابراز رضایت می کند.
هر چند خریداران از خودروهای ایرانی رضایت زیادی دارند اما یکی از مشکلات مشترک خریداران، نبود و یا کمبود نمایندگی های خدمات پس از فروش و مشکل تامین به موقع و آسان قطعات یدکی خودروهاست که علت این مشکل را هم از مدیر ایرانی کارخانه پرسیدیم.
هاشمی مدیر ایرانی کارخانه نیز با اشاره به برنامه های مناسب آتی برای این کارخانه، علت اصلی کمبود نمایندگی های پس از فروش را تولید کم این خودروها و در نتیجه استقبال نکردن افراد برای احداث نمایندگی های خدمات پس از فروش اعلام می کند.
وی همچنین با اشاره به بازار و استقبال مناسب خودروهای ایرانی در این کشور از سفارش چند کشور دیگر امریکای لاتین برای خرید خودروهای ایرانی خبر می دهد و خواهان بازنگری مجدد مسوولان کارخانجات خودروسازی کشورمان به بازارهای مناسب و آماده این منطقه است.
در سراسر ونزوئلا فقط شش نمایندگی خدمات پس از فروش وجود دارد که این تعداد کافی نیست.
در صورت حل این مشکل و نیز حمایت و هماهنگی بیشتر کارخانجات تولید خودرو در ایران و همچنین صادرات فراوان این خودروها، به راحتی می توان تعداد انبوهی از خودروهای ایرانی را در این کشور و حتی در کشور های دیگر این منطقه شاهد بود.
کد خبر 3993
نظر شما