پرشین خودرو: اوایل دهه هشتاد “سانگ یانگ” موتور کره برای اولین بار توانست محصولات خود را راهی بازار ایران کند، نبود محصولات شاسی بلند به روز در بازار آن موقع باعث شد موسو و رونیز تنها محصولات این رده در آن دوره باشند.
به گزارش «پرشین خودرو»، با وجود اینکه موسو نسبت به تنها رقیب خود برتری کامل داشت، اما به دلیل یک در میان خوب از آب در آمدن آن، بازار نتوانست اعتماد زیادی به “مرتب خودرو” و محصولات “سانگ یانگ” داشته باشد.
هرچند "مرتب" در برنامه داشت که محصولات دیگری از این شرکت را روانه بازار کند اما پروژه آن با شکست مواجه شد.
بعد از آن شرکت "بن رو" به مدت چند سال نمایندگی محصولات این شرکت را بر عهده داشت اما بازار تمایل زیادی به محصولات این شرکت نشان نداد و “سانگ یانگ” در کمتر از یک دهه دومین شکست خود را در بازار ایران تجربه کرد.
حالا موجی تازه از محصولات “سانگ یانگ” توسط “رامک خودرو” راهی بازار ایران شده است.
پرونده ورود رکستون به ایران برای اولین بار در شرکت “مرتب خودرو” باز شد اما این پرونده بی نتیجه بسته شد و حالا “رامک خودرو” در حال ارائه این محصول در بازار ایران است.
رکستون را می توان یکی از زیباترین محصولات “سانگ یانگ” دانست، البته این موضوع به این معنا نیست که بتوانیم رکستون را زیبا بخوانید، اما حداقل در دادن لقب زشت به آن کمی تردید به خود راه می دهید.
در میان محصولات این شرکت رکستون از چهره ای معقولانه تر که حداقل اجزا آن با یکدیگر هماهنگی دارند، بهره می برد.
رکستون نیز همانند دیگر محصولات این شرکت بر مبنای محصولتت قدیمی تر مرسدس ساخته شده و از قوای محرکه این شرکت استفاده می کند.
رکستون به عنوان بزرگترین SUV “سانگ یانگ” از یک پیشرانه شش سیلندر خطی بهره می برد و دارای حجمی معادل 3.2 لیتر است.
این پیشرانه قادر است نهایت قدرتی معادل 220 اسب بخار را در 6100 دور در دقیقه تولید کند و به حداکثر گشتاور 312 نیوتن متر برسد.
قدرت تولید شده توسط این پیشرانه به وسیله یک جعبه دنده 5 سرعته اتوماتیک تیپ ترونیک که قابلیت تعویض با شیفترهای پشت فرمان را دارد به تمامی چرخهای این خودرو منتقل خواهد شد.
رکستون توانسته با مصرف 13.5 لیتر در صد کیلومتر سیکل شهری، 9.8 و 11.2 لیتر در سیکل های جاده و ترکیبی استاندارد آلایندگی یورو 4 را دریافت کند.
رکستون در هر چهار چرخ از ترمزهای دیسکی بهره می برد که به سیستم های ABS, EBD, ASR,ESP ،APR( سیستم ضد واژگونی و سیستم کنترل سرعت در سر پایینیHDC تجهیز شده است.
از دیگر امکانات این محصول می توان به 12 کیسه ایمنی هوا، قابلیت کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، سیستم فرمان حساس به سرعت، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک از نوع دو ناحیه ای، سنسور دما، سامانه ناوبری فارسی با نقشه های ایران، پخش CD,DVD,MP3، دو آمپلی فایر تنظیم برقی صندلی راننده در هشت جهت و سرنشین جلو در چهار جهت، گرمکن صندلی، سه حافظه برای وضعین صندلی ها و آینه ها، آینه ها باقابلیت تنطیم برقی مجهز به گرمکن، یخ زدای شیشه جلو و عقب، سانروف، شیشه ها مجهز به سیستم Anti trap، کنترل اتوماتیک نور چراغ ها، سنسور پارک و کروز کنترل می شود.
البته اینها تنها بخشی از امکانات رکستون هستند.
همانطور که در بالا مشاهده کردید رکستون دارای لیست بلندی از امکانات است که می تواند خرید آن را منطقی جلوه دهد.
علاوه بر این رکستون با قیمت 61 میلیون تومانی اش نسبت به سایر رقبای خود یعنی وراکروز و موهاوی ارزان تر است و گارانتی سه ساله به آن تعلق گرفته است.
در صورت ارائه مناسب محصولات “سانگ یانگ” و عرضه خدمات مناسب می توان امیدوار بود سومین حضور “سانگ یانگ” در ایران، سومین شکستش را در پی نداشته باشد.
کد خبر 4290
نظر شما