پرشین خودرو: زیر راه و شهرسازی میزان سفرهای نوروزی را بسیار گسترده اعلام کرد و گفت: روز گذشته قرارداد تامین دوربین های مورد نیاز جاده ها امضا شد و براساس آن طی دو سال آینده 1880 دوربین به تعداد دوربینهای ثبت تخلفات رانندگی در جاده ها اضافه خواهد شد.
به گزارش «پرشین خودرو»، عباس آخوندی دوشنبه شب در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما تصریح کرد کنترل سرعت خودروها و جاده ها با حضور پلیس امکان پذیر نیست و بایستی جاده ها را هوشمند کنیم که دراین زمینه رفت و آمد خودروها در مسیرهای مواصلاتی امسال با 400 دوربین کنترل شد.
وی گفت: تعداد خودروهایی که در کشور در حال تردد هستند رشد فوق العاده ای داشته است به گونه ای که از یک میلیون و دویست هزار دستگاه در اول انقلاب به 17 میلیون دستگاه در حال حاضر رسیده و این رقم در دو دهه آینده به 50 میلیون دستگاه خواهد رسید.
وی افزود: 75 درصد ترافیک کشور در 34 هزار کیلومتر شریان اصلی جریان دارد و تلاش ما این است که دستکم در هر 20 کیلومتر یک دوربین نصب کنیم که بتواند سرعت لحظه ای و سرعت متوسط بین دو دوربین وهمچنین تجاوز به خط ممتد و تغییر خط را ثبت کند.
وزیر راه و شهرسازی گفت: این کار از نظر فناوری اطلاعات یک کار بزرگی به شمار می رود که از چابهار تا سرخس و از شرق تا غرب ایران را پوشش داده است و تخلفات رانندگی را در لحظه ثبت و ارسال می کند تا بدین طریق رفتارهای پر خطر را در جاده ها کنترل کنیم.
به گفته وی تاکنون حدود 5/5 میلیون مسافر نوروزی از شبکه زمینی در بخش عمومی استفاده کرده اند که حدود یک میلیون و 260 هزار مسافر در حوزه ریلی و 2 میلیون و 100 هزار مسافر در حوزه هوایی داشته ایم که با توجه به آمار سال گذشته حدود 10 درصد رشد داشته است.
وی حجم مسافرت در شبکه حمل و نقل عمومی را بسیار گسترده خواند و اظهارداشت : همکاران ما در سالجاری تلاش کردند تا مسیرهایی را که در سال گذشته در آنها راهبندان داشتیم روان کنند.
به گفته آخوندی سال گذشته مسیرهای شمالی در بخش جاده کرج و چالوس، جاده هراز و فیروزکوه توقف های طولانی داشتند که با 4 خطه شدن بخش اعظم جاده فیروزکوه به سمت قائم شهر، این مسیر روان تر شد و درمسیر قزوین به رشت نیز با بازگشایی مسیر منجیل ترافیک از شهر خارج شد و بار ترافیکی این مسیر نیز روان شد در مسیر جاده چالوس نیز یک تونل و پل جدید برای روان شدن این مسیر به بهره برداری رسید.
کد خبر 44507
نظر شما