استراتژی برندهای خودروسازی معتبر جهان

پرشین خودرو: مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در گزارشی با عنوان «استراتژی برندهای معتبر خودروسازی جهان» از آن به عنوان تجربه ای برای شرایط پساتحریم و برنامه ششم توسعه نام برد.

به گزارش «پرشین خودرو»، یافته‌ های این مطالعه نشان می‌ دهد که یکی از وجوه اشتراک تمامی برندهای معتبر خودروسازی جهان پس از ایمنی، کیفیت، راحتی، رعایت توأمان دو اصل کلیدی دوست داری طبیعت و کاهش آلایندگی خودروها و اقتصادی بودن منابع انرژی مورد مصرف در خودروهاست.
بر همین اساس، هدف اصلی این مطالعه بررسی و تحلیل رویکردها و استراتژی برندهای معتبر خودروسازی جهان و به‌کارگیری این تجربیات در صنعت خودروسازی ایران در شرایط پساتحریم و سالهای برنامه ششم توسعه است.
در این گزارش به‌عنوان جمع‌بندی گفته‌شده است، رویکرد کلی برندهای معتبر خودروسازی جهان طی سالهای اخیر نشان می‌دهد که عمده رویکرد این برندها به سمت تولید خودروهای دیزلی و هیبریدی بوده است.
در ادامه همین مطلب افزوده‌ شده از سال ٢١١٣ نیز موضوع تولید خودروهای الکتریکی و پیل سوختی با مصرف سوخت هیدروژن به‌عنوان خودروهای با آلایندگی صفر بیشتر موردتوجه قرارگرفته است.
همچنین رویکرد تولید خودروهای با مصرف سوخت گاز به‌شدت افول کرد و این رویکرد عمدتاً توسط شرکت فیات ایتالیا دنبال می‌شود و سوخت اتانول نیز تقریباً از چرخه صنعت خودروسازی در حال حذف‌شده است.
این گزارش توضیح می‌دهد که رویکرد تولید خودروهای دیزلی عمدتاً در برندهای اروپایی به‌ویژه در برندهای آلمانی مانند بی ام و، آئودی، بنز و فولکس‌واگن در حال تقویت شدن است و در بخش تولید خودروهای هیبریدی نیز تویوتای ژاپن با روندی به‌شدت افزایشی و با اختصاص ٢٢,٨ درصد از ظرفیت تولید خود به این نوع خودروها، در جهان پیشتاز است.
موضوع کاهش آلایندگی خودروها با کاهش مصرف سوخت و تغییر نوع سوخت، رویکرد اصلی اکثر برندهای معتبر خودروساز اروپایی است به‌گونه‌ای که تمامی برندهای اروپایی در سالهای اخیر میزان آلایندگی خودروهای تولیدی خود را به‌ویژه از سال ٢٠٠٧ میلادی به بعد به‌شدت کاهش دادند که این امر درواقع بیشتر متأثر از سیاست اروپا در اخذ مالیات بیشتر از خودروهای آلاینده بوده است.
گزارش کامل این موضوع از اینجـا قابل دریافت است.

کد خبر 49562

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha