پرشین خودرو: سرپرست وزارت صنایع و معادن از تولید صادرات گرا به عنوان موج جدید نظام مدیریت تولید در ایران و وزارتخانه جدید یاد كرد.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از ایسنا، مهدی غضنفری با تاكید بر تولید رقابتی افزود: برای حفظ وتوسعه پایدار تولید، باید با نگاه به بازارهای جهانی و تولید رقابت پذیر حركت كنیم.
وی اضافه كرد: در شرایطی كه شركتهای موفق جهانی در امر تولید برای غلبه بر پیچیدگی رقابت بازارهای كنونی و كسب سهم بیشتر، به اصول و روشهای مدرن مدیریت تولید روی آوردهاند، وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت نیز باید به موج جدید راهبری در عرصه تولید متمایل شود.
به گفته وی نظامهای تولید شبكهای، سیستمهای تولید منعطف و بهنگام و مدیریت تولید ناب و سبكبار از جمله روشهای جدیدی است كه باید در مدیریت تولید مد نظر قرار گیرد.
سرپرست وزارت صنایع و معادن تصریح كرد: لازم است متولیان تولید و تجارت در واكنش به تغییرات و تحولات بنیادین جهانی توانمندیهای لازم را درنظامهای نوین مدیریت تولید كسب كنند تا زمینه ساز توسعه و تقویت مزیتهای رقابتی پایدار برای كشورمان شود.
وی بر بازنگری در نظامهای سنتی مدیریت تولید تاكید كرد و افزود: نوآوری، سرعت، انعطاف پذیری و یكپارچگی كه از شاخصهای تحول مدیریتی به شمار می روند، میتوانند منجر به ارتقای مدیریت تولید و توسعه توانمندیهای فناوری ، عملیاتی و بازاریابی شوند.
وی ادامه داد: با كسب مزیتهای رقابتی پایدارمی توان به خلق ارزش برای مشتریان و مصرف كنندگان در بازارهای داخلی و به خصوص خارجی دست یافت.
به گفته وی تحقق تولید صادرات گرا و حضور موفق در بازارهای خارجی به مراتب مشكل تراز بازارهای داخلی به نظر می رسد.
غضنفری، كیفیت برتر محصولات و خدمات، كاهش مستمر هزینه ها در طول زنجیره تامین، تولید و توزیع، رضایت مشتریان و سرعت عمل و انعطاف پذیری بالا در جریان تولید و ارائه خدمات بهتر و گسترده تر، كسب و توسعه برند معتبر و همچنین دارا بودن منابع انسانی خلاق و كار آمد را از نشانه های تحقق تولید صادرات گرا و شكل گیری نظام جدید مدیریت تولید در كشور برشمرد.
وی خاطر نشان كرد: با تحقق شرایطی از جمله استفاده بهینه و بهره ور از منابع و ظرفیتها، نوآوری خلاقیت و كار آفرینی مستمر، بهرهگیری از فناوری های نوین و تغییر الگوهای سنتی مدیریت تولید به الگوهای مدرن و نیز پایبندی به تعهدات قانونی، اجتماعی و حرفه ای تولید كنندگان میتوان به دستیابی به اهداف تولید و تجارت در عرصه جهانی امیدوارتر شد.
کد خبر 5011
نظر شما