کد خبر 59955
۱۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۳

پرشین خودرو: تیم ملی فوتبال ایران روز سه‌شنبه دومین دیدار خود در مرحله انتخابی جام جهانی 2018 را در شهر شن‌یانگ مقابل تیم ملی چین برگزار می‌کند. نکته جالب این دیدار، میزبان این بازی است، شهری که کمتر کسی ممکن است درباره آن، موقعیت و امکاناتش اطلاع دقیقی داشته باشد. شن‌یانگ کجاست و چه امکاناتی دارد؟

به‌ گزارش ‌«پرشین خودرو»، تیم‌ ‌ملی فوتبال ایران روز سه‌شنبه دومین دیدار خود را در مرحله انتخابی جام جهانی فوتبال را مقابل تیم‌ ‌ملی چین در شهر شن یانگ برگزار می‌کند. پیش از این اکثر دیدارهای دو کشور در پکن، پایتخت این کشور برگزار شده و کمتر کسی اطلاعی درباره شهر شن یانگ دارد.

شن یانگ، مرکز استان و بزرگترین شهرستان از استان لیائو نینگ است که در شمال در شمال شرقی کشور چین واقع شده است. طبق آخرین سرشماری‌ها و اطلاعات رسمی چین، شن یانگ جمعیتی معادل 8 میلیون و ۱۰۰ هزار نفر دارد و بزرگترین شهرستان در شمال شرقی چین شناخته می‌شود.

طبق یافته‌های باستان شناسی از حدود هشت هزار سال پیش انسان‌ها در شهر شن یانگ زندگی کرده‌اند. شهر شن یانگ برای اولین بار توسط شین کای حدود ۳۰۰ سال قبل از میلاد تاسیس شد.

مانند اکثر شهرهای چین که دارای هوای مرطوبی هستند، شن یانگ هم شهری با آب و هوای قاره‌ای مرطوب و  زمستان‌های سرد با  آب و هوای خشک  است. در طول ماه‌های اوت و ژوئیه (تیر تا شهریور) این شهر شاهد بارش‌های شدید باران است.

در اوایل قرن بیستم شهر شن یانگ شروع به پیشرفت کرد. ایستگاه راه آهن  در این شهر به وجود آمد و مراکز تجاری گسترش یافتند. نخستین کارخانه‌های این شهر مهمات نظامی را برای کشور چین تولید کردند.

این شهر شمالی که بیشتر به واسطه هم مرز بودن با کشور کره‌شمالی شناخته شده است، جزو مراکز صنعتی، اقتصادی، تجاری و بازرگانی با دیگر کشورهای اطراف کشور چین یعنی کره‌جنوبی، ژاپن و روسیه هم شناخته می‌شود.

شن‌یانگ علاوه بر مراکز صنعتی و تجاری، دارای منابع طبیعی و آثار باستانی زیادی است که از جمله آن ها می‌توان به رودخانه لیائو، کوهستان چانگ بای و جنگل های شن یانگ در سراسر اشاره کرد.


 شن یانگ بزرگترین مرکز ساخت خودرو، ماشین آلات، تراکتور، کامیون و دستگاه‌های ترابری سنگین شناخته می‌شود و افراد بسیار زیادی در این شهر مشغول به کار هستند. فرودگاه تائوشیان نیز به عنوان بزرگترین فرودگاه شمال شرقی چین شناخته شده است. یکی از بزرگترین پایگاه‌های هوایی چین نیز در شهر شن یانگ وجود دارد.

این شهر جزو نخستین شهرهای چین در بازی فوتبال شناخته شده است و از تیم‌های مشهور و معروف این شهر می‌توان به لیائو نینگ اشاره کرد  که جزو تیم‌های خوب لیگ چین است که به عنوانن خستین تیم چینی در سال ۱۹۹۰ قهرمان جام باشگاه های آسیا شد.

*ورزشگاه المپیک شن‌یانگ

ورزشگاه المپیک شن شانگ هم در این شهر قرار دارد که در سال ۲۰۰۷ به منظور برگزاری بازی‌های المپیک تاسیس و جایگزین ورزشگاه قدیمی این شهر یعنی ووله شد و دو تیم ایران و چین باید در این ورزشگاه به مصاف هم بروند.

گنجایش این ورزشگاه ۶۰ هزار نفر است و  از امکانات مدرنی بهره می‌برد. ورزشگاه شن‌یانگ ظاهر زیبایی هم دارد.

پیش از این ایران و چین یک بار و در سال 1368 در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام جهانی 1990 در شهر شن‌یانگ بازی کرده‌اند که این بازی هم با نتیجه 2 بر صفر به سود چین خاتمه یافته است.

تیم ملی فوتبال ایران ساعت 16:05 روز سه‌شنبه هفته جاری برای دومین در شهر شن‌یانگ و برای نخستین بار در استادیوم تازه تاسیس این شهر به مصاف تیم ملی چین خواهد رفت.

 

 

 

 

برای دریافت آخرین اخبار از طریق "تلگرام" به کانال اختصاصی «پرشین خودرو» telegram.me/persiankhodro بپیوندید.

 

 

 

 

منبع: ایسنا

کد خبر 59955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha