خبرنگار «پرشین خودرو» گزارش می دهد:
اپیزود اول:
عکس های ام وی امX22 در دنیای مجازی منتشر شده و بسیاری از افراد دوست دارند بدانند که این خودرو چیست و با چه قیمتی به بازار می آید؟به عنوان کسی که سال ها در حوزه خودرو مشغول فعالیت هستم افراد زیادی با من تماس گرفته و در مورد این خودرو از من کسب اطلاع کردند؟اما به واقع خودم هم نمی دانستم که X22 چگونه خودرویی است و تنها اطلاعاتی مانند مشخصات فنی را در اختیار داشتم که به راحتی و با جست و جوی ساده در اینترنت می توان به آن دست یافت.
اپیزود دوم:
از شرکت مدیران خودرو تماس می گیرند و از ما دعوت می شود تا برای بررسی این کراس اوور به شرکت مدیران خودرو مراجعه کنیم البته این نکته را نباید فراموش کرد که شرکت مدیران خودرو برای تمامی محصولاتش از این روش استفاده می کند و قبل از عرضه به بازار، خبرنگاران حوزه خودرو را دعوت می كند تا تجربه رانندگی با محصول جدید را داشته و البته آن را منعکس کنند.اما اینبار کمی متفاوت بود چون برای اولین بار بود که خودروی مورد نظر بدون همراه تحویل ما شد و با خیال راحت به مکانی رفتیم که می شد همه جوره این کراس اوور شهری را به چالش کشید و کسی هم نبود که حواسش به ما باشد.
اپیزود سوم:
خودرو تحویل ما شد با پلاک موقت. خودرو کمی کثیف بود و ما اقدام به شستن آن هم نکردیم چراکه دوباره قرار بود خاکی شود پس شست و شو بی فایده بود در ضمن اصلا چه معنی دارد که همیشه از خودروهای تمیز عکس می گیرند خواستیم کمی متفاوت تر باشیم پس خودرو را روشن کرده و به سمت غرب تهران حرکت کردیم.
خودروی مورد آزمایش ما نسخه اتوماتیک بود که البته خیلی جالب و متفاوت بود چراکه در تمام محصولات مدیران خودرو و برند MVM كه به بازار ایران عرضه شده است از گیربکس CVT استفاده شده اما در این کراس اوور خوش چهره از گیربکس اتوماتیک 4سرعته استفاده شده است که می توان برای نگه داشتن خودرو در دنده های سنگین از حالت ال و دنده 2 استفاده کرد که بسیار بهتر از CVTهای چینی است.
در همین ابتدا باید گفت که این خودرو با توجه به داشتن موتوری 1.5لیتری که 105اسب بخار قدرت دارد توانایی خوبی از خود نشان می دهد و هم در شتاب گیری و هم دست یافتن به سرعت های بالا توانمند است.
در همان ابتدا می توان نمره قبولی را در میان هم کلاسانش به آن داد و البته می توان پیش بینی کرد که رقیب جدی برای همکلاسانش خواهد بود و به رغم کم و کاستی هایی که دارد اما خودرویی قابل قبول حداقل نسبت به دیگر برادران هم خونش است.
صندلی خودرو به صورت دستی تنظیم می شود اما برای افرادی که ترجیح می دهند صندلی را در پایین ترین حالت تنظیم کنند خبر های خوبی نداریم چراکه این صندلی تنها در یک قسمت پایین آمده آن هم با اهرمی دایره ای شکل، البته برای افرادی که عادت به بالا نشینی دارند قابل قبول است.
به یك جاده باریک پر پیچ و خم می رسیم، عملکرد خودرو در پیچ ها خوب بوده و حتی به جرات می توان گفت که از برادر بزرگترش پیشی گرفته و رسم جوان تر بودن و چالاک تر بودن را به جای آورده است.
این خودرو ارتفاع بلند تری نسبت به یک کراس اوور دارد پس ما را ترغیب کرد تا کمی به پستی و بلندی های جاده های خاکی بزنیم.
کمتر موردی پیش آمد تا قسمت زیر خودرو با زمین برخورد کند و البته فنر بندی خودرو نیز نرم بود و تکان ها نیز زیاد نبود هر چند که در مسیرهای سربالایی در لابه لای پستی و بلندی ها گیربکس کمی گرم می کرد و اما به طور کلی نمره خوبی برای یک کراس اوور شهری با گیربکس اتوماتیک ساده و البته موتور 1500سی سی دریافت می كند.
با سرعتی در حدود 80کیلومتر در یک جاده خاکی اقدام به ترمز گیری کردیم که عملکرد ترمز در این مسیر مناسب بود.
اما کمی بیشتر به درون کابین نگاه کنیم شباهت فراوان با X33 جدید و البته با تاچ پنلی که عملکردش را نمی توان با X33 مقایسه كرد.
طراحی کابین خوب بود و فقط قطعات به کار رفته درون این محصول، بیشتر از مواد خشک استفاده شده است.
صندلی ها راحت بوده و فضای کافی نیز برای سرنشینان وجود دارد اما اگر کمی قد بلند باشید ممکن است در مسیرهای ناهموار سرتان با سقف برخورد کند.
ارگونومی کلید ها قابل قبول است اما عایق بندی اتاق را باید تجدیدنظر دوباره ای در آن صورت گیرد چراکه صدای موتور به درون کابین می آورد.
درون کابین با دو رنگ کار شده که زیبایی کابین را دو چندان می كند. بر روی داشبورد رگه هایی از رنگ نارنجی را می بینیم این در حالیست که صندلی ها با رنگ مشکلی و مارون پوشانده شده است.
صفحه کیلومتر اما طراحی جالب و خاصی داشت که تا کنون در این مدل خودروها ندیده بودیم طراحی ذوزنقه ای شکل که خو گرفتن با آن نیز نیازمند گذر زمان است و زیبا بود و البته متفاوت.
در میان دو شمارنده دور موتور و سرعت نیز مانیتوری تعبیه شده که می توان اطلاعات دیگری نظیر میزان بنزین، دمای آب رادیاتور، ساعت و ... را به صورت دیجیتال مشاهده کرد.
در همین بین دوس ان دیگری به ما پیوستند که X22 با گیربکس دستی را در اختیار داشتند که البته گیربکس نرم و کلاچی نرم تر در انتظار راننده بود و در شتاب گیری هم عملکرد خوبی داشت هرچند که در سرعت های بالا از نظر کشش هر دو نمونه با هم برابر بودند و برتری دنده ای بودن حس نمی شد.
در مانور های ناگهانی نیز، X22 عملکرد خوب و قابل قبولی از خود به نمایش می گذاشت.
اپیزود پایانی:
ام وی ام X22 خودرویی جوان پسند است و رقبایی چون ساندرو استپ وی، لیفان X50 و بعضا رنو كپچر و پژو ٢٠٠٨ پیش روی دارد، دو خودروی اول توانسته اند در این کلاس و در این رنج قیمتی تاکنون سهم خوبی از بازار ایران داشته باشند.
اما X22 را می توان برگ برنده ام وی ام در این کلاس دانست چراکه دیگر از گیربکس پر ایراد برخی گیربكس های CVT كه در خودروهای چینی استفاده می شود خبری نیست. خودرویی با ظاهر جذاب و امکانات مناسب و البته کیفیت سواری بهتر از دیگر رقبای خود که سبب می شود تا این خودرو در بازار موفق شود و از همه مهمتر شرایط فروش راحت مدیران خودرو که برای تمام خودروهایش در نظر می گیرد.
هر چند که عبور از این رقبای سرسخت کار ساده ای نیست و باید دید که X22 می تواند از پس آن بر آید یا خیر؟
منبع پرشین خودرو
نظر شما