پرشین خودرو: شرکت نیرو محرکه ایران خودرو در سال گذشته ضمن دست یابی به فروش 300 میلیارد تومانی، میزان تولید را نیز بدون افزودن نیروی انسانی و تجهیزات، 27 درصد افزایش داد.
به گزارش «پرشین خودرو»، محمدحسن محمدزاده مدیرعامل شرکت نیرو محرکه ایران خودرو با اشاره به تولید بیش از 550 هزار دستگاه گیربکس 405 و 206 در سال گذشته در این شرکت، این موفقیت را ناشی از رشد بهره وری عنوان کرد.
وی ساخت داخل قطعات و توسعه خودکفایی را نزدیک به 90 درصد و افزایش فروش نسبت به سال قبل از آن را 37 درصد ذکر کرد و گفت: شرکت نیرومحرکه در افزایش 60 درصدی سودآوری شرکت های تحت پوشش ایران خودرو نقش مهمی دارد.
مدیرعامل شرکت صنعتی نیرومحرکه، کسب عنوان سازنده برتر از سوی ساپکو، انتخاب شرکت برگزیده به عنوان کارفرمای حامی کارگر از سوی تامین اجتماعی و افزایش کیفیت و رضایت مشتری را از دستاوردهای این شرکت برشمرد و تصریح کرد: فعالیت های جانبی مثل ماهک سازی، تولید پوسته و مانند آن در داخل شرکت، از جمله ویژگی های منحصر به فرد شرکت نیرو محرکه است.
محمدزاده که در دیدار مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری ایران خودرو از این شرکت، به وی گزارش می داد، گفت: تمامی فرایند تولید گیربکس در خود شرکت نیرو محرکه انجام می گیرد و در این زمینه خودکفایی کامل حاصل شده است.
محمدزاده تولید پوسته، انواع چرخ دنده ها، حتی چرخ دنده های دیفرانسیل و خورشیدی را از تولیدات شرکت نیرومحرکه دانست و خواستار قطع واردات برخی از این اقلام در راستای رونق اقتصادی واشتغال زایی بیشتر شد.
وی تولید استاندارد و قیمت پایین تر ماهک تولیدی این شرکت نسبت به مشابه خارجی را از امتیازات آن برشمرد و اظهار امیدواری کرد تا شرکت صنعتی نیرومحرکه بتواند کل قطعات گیربکس باردو را در اختیار بگیرد.
در دیدار علیرضا فاطمی مدیرعامل و گروهی از مدیران شرکت سرمایه گذاری ایران خودرو از شرکت صنعتی نیرومحرکه، مدیرعامل شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو عملکرد شرکت صنعتی نیرومحرکه را مثبت ارزیابی کرد.
این گروه از خطوط دنده زنی، تولید پوسته های آلومینیومی، ماهک سازی، عملیات حرارتی، مونتاژ، ساخت تجهیزات، آزمایشگاه و ماشین سازی دیدن کردند.
مدیرعامل شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو، ساخت ماشین آلات استراتژیک صنعتی در شرکت نیرومحرکه را که نیاز به واردات در این بخش را برطرف می کند، قابل تقدیر توصیف کرد.
وی از شرکت نیرو محرکه خواست تا از سایر شرکت ها نیز برای عرضه محصول و ارایه خدمات تخصصی نیرومحرکه سفارش بگیرد.
فاطمی گفت: استراتژی شرکت ایکیدو این است که از نزدیک وضعیت شرکت ها را بررسی کرده و با توجه به نقش حمایتی و نظارتی، در جهت رفع مشکلات آنان اقدام کند.
کد خبر 6605
نظر شما