پرشین خودرو: رییس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی اعلام كرد: شرایط سازمان استاندارد برای واردات خودرو تغییری نكرده است و تمام خودروهای وارداتی باید استانداردهای 51 گانه را دارا باشند.
به گزارش«پرشین خودرو»، نظام الدین برزگری، در خصوص آزادسازی واردات خودرو و زمینهسازی برای ورود خودروهایی تنها با 24 استاندارد به كشور، تاكید كرد: خودروهای وارداتی باید استانداردهای 51 گانه مورد نظر سازمان استاندارد را داشته باشند، بنابراین تعداد استانداردها كاهش پیدا نكرده و تنها اجازه ورود خودرو از مبادی مختلف صادر شده است.
وی خاطرنشان كرد: پیش از این نمایندگیها تنها مجاز به واردات خودرو از كشورهای تولید كننده بودند ولی در شرایط فعلی این اجازه به واردكنندگان داده شده تا با رعایت الزامات و استانداردهای ایمنی از هر كشوری اقدام به واردات خودرو كنند.
برزگری با اشاره به افزایش قیمت خودروهای وارداتی در بازار، تصریح كرد: امیدواریم با باز شدن راه واردات به زودی شاهد كاهش قیمت این خودروها باشیم.
رییس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی در مورد انجام مذاكرات با این سازمان برای ورود خودروهایی كه تنها 24 استاندارد مورد نظر كشورهای عربی را دارا هستند، بیان كرد: بحثی كه اخیرا توسط وزارت صنعت،معدن و تجارت در این خصوص مطرح شده بیشتر بدنبال ایجاد راهكار برای رفع مشكلات واردات خودرو است كه بر اثر تحریمها ممكن است بوجود آید.
برزگری تاكید كرد: ما نیز اعلام كردیم كه در این خصوص شرایط و الزامات استاندارد كه اولین مورد آن تائید نوع است، باید رعایت شود اما در رابطه با آپشنهای اختیاری تنها رعایت الزامات سازمان استاندارد كافی است.
وی افزود: ممكن است برخی از خودروهای وارداتی دارای 12 ایربگ باشند كه این برای ما مرجع نبوده و داشتن حداقل چهارایربگ كافی است كه اگر این الزامات رعایت شود اجازه واردات از هر كشوری داده میشود.
برزگری تاكید كرد: در هر صورت هر نوع خودرویی كه میخواهد وارد كشور شود در وهله اول تائید نوع را دارد ما نیز متذكر شدهایم كه خودروهایی كه تائید نوع را دارند، میتوانند وارد كشور شوند زیرا وقتی خودروساز صاحب نامی اقدام به تولید خودرو میكند استانداردهای لازم را در این خودروها رعایت میكند اما ممكن است متناسب با مكان عرضه و شرایط اقلیمی هر منطقه تفاوتهای جزئی در تولید خودروها لحاظ شود، به طور مثال در اروپا به علت وجود هوای ابری وجود چراغ مهشكن اجباری است كه ممكن است در برخی كشورها الزام نبوده و به صورت آپشن اختیاری مطرح باشد.
کد خبر 7101
نظر شما