پرشین خودرو: شرکت تام ایران خودرو به فناوری طراحی و ساخت پارکینگ های مکانیزه دست یافته و قرار است در تهران و شهرهای بزرگ، پارکینگ های مکانیزه ایجاد کند.
به گزارش «پرشین خودرو»، حمید مرادی مدیرعامل شرکت تام ایران خودرو با بیان این مطلب گفت: توان این شرکت در ایجاد پارکینگ های مکانیزه مورد توجه مسوولان شهری در شهرهای بزرگ قرار گرفته است.
مرادی افزود: پارکینگ مکانیزه، سامانه هوشمندی است که با تحویل خودرو از سوی راننده، آن را به طور خودکار جانمایی کرده و با استفاده از طبقه بندی، جا دادن 120 خودرو در یک فضای 50 متری را ممکن می سازد.
مدیرعامل شرکت تام، پارکینگ های هوشمند را یک فناوری کاملا جدید در ایران توصیف کرد و گفت: سامانه هوشمند مدیریت پاركینگ توسط یك كنترل كننده PLCاین فرآیند را مدیریت می كند و بعد از تحویل خودرو از سوی راننده، آن را به صورت هوشمند در جای خالی قرار داده و بازیابی آن به وسیله فشردن فقط یك دکمه را ممکن می سازد.
وی سیستم پردازش قطعات پرسی ایران خودرو را که دریکی دوسال اخیر توسط شرکت تام انجام شد، تجربه ای مشابه ولی بسیار پیشرفته تر عنوان کرد و گفت: انبار مکانیزه ایران خودرو فناوری بسیار پیچیده تری از پارکینگ های مکانیزه داشته و عامل ورود تام به مقوله پارکینگ مکانیزه شد که در ایران منحصر به فرد است.
مرادی سیستم کنترل مجتمع مس سرچشمه را که در حال بهره برداری است، از دستاوردهای بزرگ تام در حوزه اتوماسیون صنعتی عنوان کرد که در ایران کاملا تازه است و گفت: سایر صنایع معدنی و نیروگاهی نیز خواستار نصب و راه اندازی چنین سیستمی توسط تام شده اند.
مدیرعامل شرکت تام افزود: طراحی، نصب و راه اندازی این سامانه که بزرگ ترین پروژه نوسازی و بهسازی در صنایع ایران به شمار می رود، به طور کامل توسط کارشناسان تام تامین و انتقال فناوری شده است.
این مقام مسوول راه اندازی مجازی خط تولید را از دیگر توانمندی های ایجاد شده در شرکت تام عنوان کرد که در سرمایه گذاری و زمان نصب و راه اندازی واقعی خطوط تولید، صرفه جویی قابل توجهی را در پی می آورد.
مرادی از استقرار سامانه انبارش هوشمند بار در فرودگاه امام خمینی (ره) توسط شرکت تام نیز خبر داد و گفت: این سامانه که برای بارهای تجاری سنگین به کار می رود، به درخواست مشتری، انتقال، انبارش و بازیابی بار را به کمک یک سیستم اطلاعاتی انجام می دهد.
مدیرعامل تام سیستم تغییر خودکار رنگ در سالن رنگ خودروسازی را نیز که در حال حاضر در ایران خودرو فعال است، از دیگر دستاوردهای تام در صنایع خودرویی عنوان کرد و گفت: این شرکت در صنایع نیروگاهی، ریلی، معدنی، نفت وگاز و پتروشیمی نیز به فناوری های روز جهان دست یافته و به تازگی احداث منوریل کرمانشاه، اعلام و اطفای حریق متروی شیراز، احداث تاسیسات ذخیره سازی میعانات گازی درعسلویه و 215 جایگاه سی ان جی را در دست گرفته است.
وی از امکان سنجی طراحی و ساخت مولدهای تولید همزمان برق و حرارت (CHP)توسط تام خبر داد که فناوری روز جهان است و گفت: صنایع ایران نیز به سمت استفاده از این موتورها برای تولید برق و حرارت مورد نیاز خود می روند و می توانند برق مازاد را نیز به شبکه سراسری برق بفروشند.
مرادی احداث کارخانه های فولادسازی بافق، بردسیر و كارخانه تولید آهن اسفنجی به روش SL/RN در شمال شرق كشور را از تازه ترین اقدامات تام در حوزه صنایع معدنی به شمار آورد.
مرادی با اشاره به راه اندازی سایت های تولیدی ایران خودرو در خارج از کشور توسط شركت تام گفت: در حوزه های رباتیک و بدنه سازی همکاری هایی با شرکت های خارجی انجام شده است.
مدیرعامل تام احداث نیروگاه های بایوماس (زیست بوم) را از دیگر برنامه های این شرکت عنوان کرد که برای آن مطالعات و مذاکراتی در خارج از کشور به انجام رسیده است.
شرکت تام دستاوردهای خود در حوزه های مختلف را در یازدهمین نمایشگاه صنعت تهران ارایه داد که مورد استقبال مسوولان وبازدیدكنندگان قرار گرفته و تقاضاهای زیادی را به سوی تام برای انجام پروژه های مختلف سرازیر کرد.
کد خبر 7137
نظر شما