کد خبر 73826
۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۱

پرشین خودرو: اخیرا گروهی از کارشناسان، از کشف بقایای کشتی نوح خبر داده‌اند! آیا با استناد به این یافته‌ها، اکتشافی بی سابقه از کتب مقدس پرده‌برداری خواهد شد؟

به گزارش«پرشین خودرو»، همه‌ی ما با داستان حضرت نوح که در قرآن کریم، کتاب مقدس و یا متون قدیمی سومریان آمده آشنایی داریم. اخیرا کارشناسان از یک کشف بی‌سابقه در رابطه با داستان حضرت نوح خبر داده‌اند؛ محققان 99.99 درصد اطمینان دارند که موفق به کشف بقایای این کشتی تاریخی شده‌اند!

در کتب مقدس می‌خوانیم که حضرت نوح و اعضای خانواده او، همراه با بازمانده‌هایی از حیوانات مختلف، از طوفانی بزرگ جان سالم به در می‌برند. حضرت نوح به دستور خداوند، با استفاده از تنه‌ درختان، کشتی بسیار بزرگی را می‌سازد که او، خانواده‌اش و حیوانات منتخب را از یک طوفان بزرگ محافظت می‌کند.

کشف بقایای کشتی نوح

بر اساس متون کتاب مقدس، خداوند نحوه‌ ساخت این کشتی عظیم را به نوح یاد داد. هفت روز پیش از آغاز نابودی بزرگ، خدا به نوح دستور داد که همراه با همسرش و گروهی از حیوانات، وارد کشتی شوند. با آغاز سیل بزرگ، کشتی نوح به مدت 150 روز بر روی آب‌ها شناور بود و سرانجام بر روی کوه‌ آرارات در ترکیه بر خشکی نشست.

برای چندین قرن متوالی، گروهی از باستان شناسان، مورخان و کارشناسان کتاب مقدس، به دنبال بقایای این کشتی شگفت‌انگیز بوده‌اند. برخی مردم معتقدند در صورت عدم کشف بقایای این کشتی بزرگ، طوفان حضرت نوح را می‌توان صرفا به عنوان یک افسانه قدیمی در نظر گرفت.

با این حال، یک گروه از مسیحیان انجیلی (Evangelicalism)، قاطعانه بر کشف بقایای کشتی نوح تاکید دارند! این گروه از محققان، می‌گویند که بازمانده‌های کشتی حضرت نوح را می‌توان در زیر برف‌ها و بقایای آتش‌فشان‌های کوه آرارات کشف کرد؛ درست همان‌ جایی که انجیل پیش‌بینی می‌کرد!

 

کشف بقایای کشتی نوح ، گواهی بر واقعه طوفان بزرگ در کتب مقدس!

اخیرا یک گروه تحقیقاتی مستقر در هنگ کنگ با عنوان «وزارتخانه بین‌المللی تحقیقات کشتی حضرت نوح» (Noah’s Ark Ministries International)، از کشف تکه‌های چوبی مربوط به یک سازه‌ عظیم الجثه خبر می‌دهد. قدمت این تکه‌های چوبی به حدود 4800 سال قبل بازگشته و در ارتفاع 4 کیلومتر بالاتر از سطح دریا کشف شده است. این قطعات چوبی در حجم‌های بسیار بزرگ بوده و در سال‌های 2007 و 2008 در کوه آرارات کشف شده‌اند.

یونگ وینگ-چونگ (Yeung Wing-Cheung)، به عنوان یکی از اعضای این گروه تحقیقاتی می‌گوید:

ما از تطابق این قطعات چوبی، با کشتی حضرت نوح به صورت 100 درصد مطمئن نیستیم. اما احتمال اینکه این قطعات، متعلق به این کشتی باشند، از سوی اعضای تیم ما 99.99 درصد تخمین زده شده است!

من-فای یوئن (Man-Fai Yuen) یکی دیگر از اعضای این گروه تحقیقاتی، در یک بیانیه اعلام کرد:

ما معتقدیم که ساختارهای چوبی کشف شده، با نوشته‌های تاریخی موجود کاملا مطابقت دارند. این ساختار، شامل تخته چوب‌هایی با عرض 8 اینچ است که با تکیه بر این شواهد، واقعیت طوفان و کشتی نوح را می‌توان به اثبات رساند. در ساخت این کشتی، از میخ‌های فلزی با استفاده از شیوه ساخت و ساز باستانی استفاده گردیده است.

محققان، سایر بقایای مربوط به کشتی نوح را 100 متر دورتر از این منطقه و در زیر یخچال‌های طبیعی یافته‌اند که طول برخی از آنان به 20 متر هم می‌رسد. این گروه از کارشناسان، قاطعانه بر این باورند که با اکتشاف دیواره‌های چوبی که قدمتی 4800 ساله، موفق به کشف بقایای کشتی نوح شده‌اند. این قطعات چوبی، با گذشت هزاران سال تغییر زمین‌شناسی جان سالم به در برده‌اند.

کشف بقایای کشتی نوح

با وجود آنکه تعداد بسیاری از مردم، در وقوع طوفان بزرگ نوح شک دارند، در متون متعدد مذهبی از جمله کتاب مقدس و قرآن کریم، می‌خوانیم که این واقعه در هزاران سال قبل رخ داده است. البته واقعیت طوفان بزرگ نوح را می‌توان در متون قدیمی‌تر نیز پیدا کرد.

روایت‌ها و افسانه‌های باستانی، طوفان بزرگ نوح را به عنوان یک دخالت مستقیم از سوی خداوند معرفی می‌کنند. در این داستان‌ها می‌خوانیم که خداوند به علت رفتارهای بشریت، سیل عظیمی را جهت بازگرداندن کره زمین به پیش از خلقت فرو فرستاد. در واقع می‌توان گفت که نازل کردن این سیل عظیم و طولانی مدت، آغازی بر انسان امروزی بوده است.

سیل و یا طوفان بزرگ نوح، در بسیاری از افسانه‌ها و داستان‌های مربوط به فرهنگ‌های جهان، نقش پر رنگی دارد. از جمله این آن‌ها می‌توان به «افسانه سیل بزرگ در بین النهرین»، «افسانه دئوکالیون در اساطیر یونان»، «افسانه سیل عظیم در کتاب پیدایش»، «متون هندی از هندوستان»، «افسانه برگلمیر در اساطیر نورس»، «روایات مایاها در آمریکای مرکزی» و … اشاره کرد.

کشف بقایای کشتی نوح

جالب است بدانید که قدیمی‌ترین تمدن کره زمین، نقشی کلیدی را در این زمینه بازی می‌کند. در واقع بسیاری از کارشناسان معتقدند که سرچشمه‌ی افسانه سیل عظیم، از سومریان باستان نقل شده است.

بر اساس کتیبه‌های باستانی، اریدو (Eridu) یا ابوشهرین نام اولین شهر شکل گرفته بر روی زمین است، شهری که انکی (Enki) به عنوان خدای سومری، در حدود 5400 سال پیش از میلاد مسیح در آن می‌زیست.

با وجود آنکه این تیم تحقیقاتی در هنگ کنگ، از کشف بقایای کشتی نوح خبر می‌دهند، کارشناسان کتاب مقدس با آنان مخالفت دارند. جک ساسون (Jack Sasson)، به عنوان استاد مطالعات یهودی و مسیحی در دانشگاه واندربیلت واقع در نشویل در ایالت تنسی آمریکا، در این باره می‌گوید:

تمامی این مفهوم، عجیب و غریب به نظر می‌رسد؛ چرا که در کتاب مقدس، محل فرود این کشتی، اورارتو به عنوان یک پادشاهی کهن در شرق ترکیه معرفی شده است؛ البته پس از آنکه مردم موفق به کشف کوه آرارات با اوراتو شدند.

پروفسور پل زیمانسکی (Paul Zimansky)، در این باره می‌گوید:

تا 10 قرن پیش از میلاد مسیح، هیچکس با کشتی به این کوه برخورد نکرده بود. علاوه بر آن اسناد و نقشه های زمین شناسی، وقوع یک سیل عظیم در ترکیه در حدود 4 هزار سال پیش را رد می کنند.

 

 

 

منبع: گجت نیوز

کد خبر 73826

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha