به گزارش پرشین خودرو، ضرورت ایجاد زیرساختهای موردنیاز برای ارتقا و توسعه صنعت قطعه کشور مدیران را ملزم میکند تا برای پیشرفت برنامههای تدوینشدهای داشته باشند. نبود زیرساختهای تولید در این صنعت، ناشی از نبود سیاستگذاری دقیق و منطقی برای ارتقای کیفی در قطعهسازی کشور است.
با توجه به موضوع خروج برخی از خودروهای قدیمی بیتردید همکاری نداشتن و تاخیر در انعقاد قرارداد با قطعهسازان در جریان تولیدات جدید، مشکلات جدی را در تولید و فعالیت صنعتگران فعال در این حوزه بهوجود خواهد آورد. همکاری موثر با شرکتهای خودروساز خارجی باعث دستیابی به تیراژ بالای تولید در قطعات و نیز سرمایهگذاری مشترک در این بخش میشود و در این مسیر است که میتوان ضمن گسترش همکاری، شاهد ارتقای دانش فنی و همچنین کیفیت و روزآمدی محصولات قطعهسازان شد.
توسعه در واحدهای قطعهسازی باید بر مبنای استانداردهای روز دنیا باشد؛ البته در این سالها صنعتگران تلاش کردند در مسیر توسعه فناوری حرکت کنند اما بهطور قطع بهبود این جریان نیازمند تعامل آنها با خودروسازان مطابق با استانداردهای دنیاست این در حالی است که همچنان تامین نقدینگی و پرداخت مطالبات بخشی از موانع موجود در این همکاریها است.
باوجود اقداماتی در پرداخت مطالبات همچنان درصد زیادی از قطعهسازان با مشکل جدی نقدینگی و تعویق در پرداخت مطالبات چند ماهه روبهرو هستند. بنابراین باید برای وضعیت کنونی این صنعت اقدام جدی انجام شود زیرا در چنین شرایطی قطعهسازان با بلاتکلیفی در روند توسعه و گسترش فضای تولید در کشور روبهرو هستند.
امروز دولت و مسئولان باید مواضع و منافع خود را در جریانهای اخیر همکاریها به روشنی اعلام کنند چنانچه بهدنبال حفظ اشتغال و تولید در کشور هستند، مانع ادامه وضعیت کنونی که منجر به مشکلات جدی در صنعت قطعه و تولید شده، شوند. امروز تنها قطعهسازانی در حال فعالیت هستند که صاحب اندیشه و فناوری بوده و با مدیریت قوی بر مجموع چالشها و مشکلات فائق آمده و آنها را پشتسر گذاشتهاند.
محمد نصیری - فعال صنعت قطعه
نظر شما