به گزارش پرشین خودرو به نقل از جام جم آنلاین ، حتما برای شما هم اتفاق افتاده است که ماشین را با پای خودش به مقصد برسانید، ولی صبح زود با چرخاندن سوئیچ استارت با یک صدای بیجان مواجه بشوید، به شکلی که حتی چراغهای پشتآمپر و ادوات برقی ماشین هم از کار افتادهاند.
توصیهی ما به شما این است که در این شرایط بر اعصاب خود مسلط باشید، خرمای باتری از دست رفته را نوش جان نمایید و به سه روشی که در پیش رو دارید فکر کنید و یکی را انتخاب کنید.
روش اول
این راحتترین روش است. تماس با امداد خودرو و درخواست تعویض باتری.
روش دوم
از پاور بانک استفاده کنید. این وسیلهی پُرتابل را از قبل تهیهکنید و در صندوق قرار دهید.
روش سوم
باتری به باتری کنید.
انتخاب با خودتان است، اگر مثل یک مرد روش سوم را انتخاب کردید، آستینهایتان را بالا بزنید، یک خودرو با باتری سالم پیدا کنید، کابل باتری به باتری را که از قبل تهیه کردهاید از صندوق خارج کنید و مراحل زیر را انجام دهید:
۱. خودروی امدادرسان را در کنار یا روبروی خودروی مشکلدار پارک کنید، به گونهای که برای طول کابل کافی باشد.
۲. سوئیچ هر دو خودرو را ببندید و صندوق عقب یا کاپوت جلو را (بسته به محل قرارگیری باتری اتومبیل) باز کنید.
۳. قطبهای باتری را شناسایی کنید، هر باتری دو قطب دارد و معمولا دو قطب + و – بر روی باتری درج شده است. در غیر اینصورت به ضخامت و رنگ کابلها توجه کنید. کابل قرمز رنگ برای قطب + و کابل مشکی رنگی که به باتری متصل است، برای قطب – به کار میرود و معمولا ضخامت کابل مثبت از منفی بیشتر است.
۴. یک قسمت فلزی برای اتصال کابل منفی در خودروی مشکلدار مشخص کنید. این قسمت میتواند، پیشرانه یا یک قسمت فلزی ترجیحا بدون رنگ باشد.
۵. ابتدا یک سمت کابل مثبت قرمز رنگ را به قطب + باتری دشارژ شده و سمت دیگر را به قطب + باتری سالم متصل کنید.
۶. کابل منفی مشکی رنگ را به قطب منفی باتری سالم متصل کنید.
۷. سمت دیگر کابل مشکی رنگ را مطابق دستورالعمل زیر متصل کنید، دیده شده که اکثر افراد این کابل را به قطب – باتری دشارژ شده متصل میکنند، که احتمال خرابی ECU را به دنبال خواهد داشت. دقت کنید که با نصب برعکس کابلها، ممکن است فاجعه به بار بیاید و باتریها منفجر بشوند.
گیرهی کابل منفی در خودروی مشکلدار نباید به قطب منفی باتری خراب متصل بشود. محل نصب مناسب، بر روی قسمتی از بدنهی فلزی یا موتور این ماشین است.
۸. اتصالات به درستی انجام شده، حالا خودروی سالم را استارت بزنید و بعد از دو دقیقه و بدون خارج کردن کابلها، به خودروی دشارژ شده استارت بزنید.
نحوهی اتصال کابل در بعضی از خودروهای جدید با باتری مخفی، تصویر متعلق به پورشه ماکان S است
اگر روشن شد
کابل مشکی را از اتصال بدنهی خودروی معیوب خارج کنید.
سمت دیگر کابل مشکی را از خودروی سالم باز کنید.
اتصال کابل قرمز را از خودروی سالم خارج کنید.
اتصال کابل قرمز را از خودروی معیوب خارج کنید.
اگر مدت مدیدی از روشن کردن خودرو میگذرد، احتمالا باتری سالم است و فقط دشارژ شده است که با طی مسافتی در حدود نیم ساعت شارژ میشود، در غیر اینصورت باتری ایراد دارد و باید تعویض شود.
اگر روشن نشد
مقداری صبر کنید و مرحلهی هشتم را دوباره اجرا کنید. اگر باز هم روشن نشد، احتمالا سیمکشی و یا آلترناتور خودرو مشکل دارد.
پرشین خودرو:فرقی نمیکند که شما مالک مرسدسبنز مشکی باشید یا بامو نقرهای یا پراید سفید! بالاخره یک روز سر میرسد که باتریها بیجان میشوند و دار فانی را وداع میگویند.
کد خبر 87363
نظر شما