پرشین خودرو: سرپرست اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور گفت: فرایند اسقاط خودرو تا تحویل خودروی جدید حدود 40 روز طول میکشد و تا کنون 10 تا 15 نامه به ستاد سوخت برای تأخیر خودروهای تاکسی مکاتبه شده ولی ترتیب اثری هنوز صورت نگرفته است.
به گزارش «پرشین خودرو»، کوروش عابدینی در نشست خبری که درباره اقدامات اتحادیه تاکسیرانی صورت گرفته است اظهار داشت: این اتحادیه زیر نظر وزارت کشور و سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور به فعالیتهای خود در زمینه ساماندهی و خدماترسانی به تاکسیرانان اقدام میکند.
وی افزود: اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور مجموعهای کلان است که حجم زیادی از جمعیت کشور را تحت پوشش خود قرار داده است.
عابدینی با اشاره به اینکه کاهش آلایندگیها، مدیریت سوخت و ساماندهی تاکسیها در دستور کار اتحادیه قرار گرفته است، گفت:نوسازی تاکسیهای فرسوده و توسعه ناوگان تاکسیرانی در دستور کار اتحادیه قرار دارد.
وی بیان داشت: در کشور باید 70 هزار تاکسی نوسازی شود که از این تعداد 30 هزار دستگاه را ستاد سوخت با خودروسازی متعهد کرده است و تا کنون طی سه ماه حدود 40 هزار دستگاه تاکسی فرسوده برای نوسازی ثبتنام کردهاند ولی کمتر از 2 هزار خودروی تاکسی تحویل داده شده است.
عابدینی با طرح سوالی مبنی بر اینکه علت تعلل و تاخیر در نوسازی تاکسیهای فرسوده چیست، گفت: رانندگان تاکسی در تمامی مراحل نوسازی مشکلات عدیدهای دارند. بانکها میخواهند به هر شکلی سهم خود را از این فعالیت کسب کنند و با تمام پیگیریها توانستیم کارمزد بانک را از 18 به 15 درصد کاهش دهیم.
سرپرست اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور افزود: در حال حاضر ستاد سوخت برای ارائه تسهیلات نوسازی تاکسیها با بانک صادرات و خودروسازان قرارداد بسته است که همچنان مشکلات تاکسیرانان در این حوزهها ادامه دارد.
عابدینی یادآور شد: نوع خودرویی که به تاکسیرانان داده میشود سمند Ef7 و تنوع خودرویی نیز وجود ندارد. این خودرو پایه گازسوز است و ما در بعضی از شهرهای کشور مشکل سوخت این خودروها را داریم.
سرپرست اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور با اشاره به اینکه هر خودرویی را نمیتوان برای تاکسی در نظر گرفت،گفت: خودروسازها باید استانداردهای خود را با یک تاکسی تطبیق دهند و اتحادیه نیز برای رقابت بهتر و توسعه ناوگان تاکسیرانی فراخوانی به شرکتهای خودروساز داده است که هر کدام آمادگی ارائه خودروی تاکسی استاندارد را دارند با آنها قرارداد طولانیمدت منعقد میشود.
وی تاکید کرد:در صورتی که نوسازی تاکسیهای فرسوده به وزارت کشور، سازمان شهرداریها و دهیاری واگذار شود مطمئناً تنوع بیشتری در خودروها خواهیم داشت و تاکسیرانان با مشکلات کمتری مواجه خواهند شد.
عابدینی با تاکید بر اینکه برای نوسازی با بانک، اسقاط خودرو، اصالت خودرو و استاندارد مشکل داریم، گفت: تا کنون 1500 دستگاه در انتظار اصالت خودرو ماندهاند و فرایند اسقاط خودرو تا تحویل خودروی جدید حدود 40 روز طول میکشد. در صورتی که باید روند اسقاط خودرو و دریافت تاکسی جدید چند روز بیشتر طول نکشد و طرح کلید به کلید را اجرایی کرد.
سرپرست اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور بیان داشت: تا کنون 10 تا 15 نامه به ستاد سوخت برای تأخیر خودروهای تاکسی مکاتبه شده ولی ترتیب اثری هنوز صورت نگرفته است.
وی یادآور شد: از دیگر مشکلات تاکسیرانان تسهیلات بانکی است که باید ضامن ارائه دهند در صورتی که میتوان از راهکارهای دیگری برای تسریع در ارائه تسهیلات در نظر گرفت.
عابدینی خاطر نشان کرد: در حال حاضر رانندگان تاکسی برای نوسازی خودروی خود باید 5 تا 6 میلیون تومان مابهالتفاوت پرداخت کنند.
سرپرست اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور گفت: متوسط درآمد ماهیانه رانندگان تاکسی در کلانشهر تهران با کسر هزینههای جاری حدود یک میلیون تومان است و وقتی از این مبلغ 500 هزار تومان باید قسط بدهند چطور میتوانند با مابقی این پول زندگی کنند.
وی خاطر نشان کرد: سیاستهای وزارت کشور در توسعه تاکسیرانی بحث شرکتمالکی است که در آن خودروهای تاکسی برای شرکت است و به رانندگان تحویل داده میشود در حالی که شرکتهایی که هم اکنون تشکیل شده است به این شکل نیست و خودروی تاکسی برای خود رانندگان است و این شرکتها درصدی را دریافت میکنند.
سرپرست اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور درباره خودروهای هیبریدی اظهار داشت: یک سری از سیاستهای کلان دولت استفاده از خودروهای هیبریدی در کشور است و هم اکنون بیش از دو ماه است منتظر مصوبه شورای اقتصاد برای واردات خودورهای هیبریدی در کشور هستیم که برای تاکسیها 6 هزار و 200 دلار و برای ونها 9 هزار و 300 دلار یارانه قرار است اختصاص یابد.
عابدینی افزود: خودروهای هیبریدی برای شهرهیای آلوده و کلانشرهاست تا آلایندگیها در این شهرهای صنعتی کاهش پیدا کند.
وی درباره هوشمندسازی تاکسیهای سراسر کشور نیز افزود: کمیتهای در این خصوص تشکیل شده است و شرکتهایی برای هوشمندسازی تاکسیها انتخاب شدهاند و با 4 بانک نیز مذاکراتی داشتهایم.
سرپرست اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور گفت: با اجرای این طرح پول خرد از تاکسیها جمع شود و پرداختها به صورت الکترونیکی است.
منعی برای توقف تبلیغات بر روی تاکسیها و جود ندارد
به گزارش فارس، عابدینی درباره تبلیغات بر روی تاکسیها نیز اظهار داشت: هیچ دلیلی برای توقف تبلیغات بر روی تاکسیها وجود ندارد و در بعضی از شهرستانها تبلیغات بر روی بدنه تاکسیها انجام میشود و این اقدام میتواند در درآمدزایی رانندگان تاکسی تاثیرگذار باشد.
کد خبر 39669
نظر شما