به گزارش پرشین خودرو،به نقل از ایلنا، زهرا افتخارزاده، مدیرعامل موسسه آتنا در این نشست با انتقاد از اینکه چرا لایحه حمایت از حقوق معلولان همچنان تصویب نشده است، گفت: متاسفانه هنوز دسترسیهای ساده شهری برای معلولان دچار مشکل است.
وی افزود: همه دنیا به سمت موسسهزدایی رفتهاند اما ما متاسفانه همچنان به سمت ایجاد مراکز شبانهروزی برای معلولان میرویم. باید پاسخ داده شود که موضوع آزار و اذیت معلولان در مراکز به کجا رسید؟ ما حداقل 10 میلیون معلول داریم که تنها 450 پرونده در بهزیستی وجود دارد.
مدیرعامل موسسه آتنا با اشاره به هزینههای گزاف آزمایش ژنتیک گفت: این هزینهها باعث میشود تا خانوادههایی که شرایط مالی مناسبی ندارند، نتوانند این آزمایش را انجام دهند. ما درخواست دادیم که بیمه توانبخشی هر چه سریعتر پیگیری شود.
مدیرعامل انجمن ندای معلولان ایران با اشاره به اظهارات یکی از مسوولان وزارت کار مبنی بر اینکه چرا تعداد انجمنها و سازمانهای مردمنهاد اینقدر زیاد است، گفت: من فکر میکنم علت این است که دولت وظیفه خودش را آن طور که باید انجام نمیدهد و علت ازدیاد این سازمانها به همین دلیل است.
مدیر انجمن علمی و آفرینشهای هنر معلولان با تاکید بر اینکه باید واردات تجهیزات پزشکی در دستور کار قرار گیرد، گفت: اخیرا تعرفه ویلچر و سمعک بالا رفته و اگر فرد ناشنوا سمعک نداشته باشد، غیرممکن است.
وی با بیان اینکه خودروهای داخلیای که به معلولان تحویل داده شده، کیفیت خوبی ندارند و بیشتر از پنج سال نمیتوانند دوام بیاورد و فرسوده میشوند، افزود: افراد اجازه فروش این خودروها را ندارند و در حال حاضر روی دست آنها مانده است. درخواست میکنیم که اقدامی صورت گیرد تا پس از یکی دو سال امکان تعویض این خودروها وجود داشته باشد.
پرشین خودرو:امروز به مناسبت هفته معلولان نشستی با حضور جمعی از مدیران عامل موسسات خیریه، سازمانهای مردمنهاد و انجمنهای حمایتی معلولان در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.
کد خبر 85857
نظر شما