1000 دستگاه کوییک و ساینا روانه ونزوئلا شد

با حضور مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، وزیر حمل ونقل ونزوئلا و سفیر ونزوئلا در ایران اولین محموله یک هزار دستگاهی سایپا شامل خودروهای کوییک و ساینا به ونزوئلا ارسال شد.

به گزارش پرشین خودرو، در این مراسم وزیر حمل ونقل ونزوئلا با ابراز خوشنودی از همکاری مشترک بر اساس توافقات ایجاد شده بین دو کشور گفت: بر اساس نگاه همکاری دو کشور در کمیسیون اقتصادی مشترک در فاز اول صادرات خودروهای باکیفیت و قیمت مناسب سایپا در حال انجام است.

رامون بلاسکز با بیان اینکه در نمایشگاهی که شرکت های ایرانی در این کشور برگزار کردند از محصولات سایپا استقبال خوبی شد، گفت: در نظر سنجی انجام شده دراین نمایشگاه، درخواست بالایی از سوی شهروندان ونزوئلایی برای خرید محصولات ایرانی ایجاد شد و بر این اساس حدود 80 هزار درخواست خرید ثبت شده است که امیدواریم بتوانیم با همکاری خوبی که ایجاد شده روند ارسال خودروهای ایرانی به سرعت انجام شود.

محمدعلی تیموری مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا هم با اشاره به اینکه صادرات محصولات، ارزآوری مناسبی برای سایپا در برخواهد داشت گفت: تا پایان سال صادرات خودروهای گروه سایپا به عراق و ونزوئلا 40 میلیون دلار خواهد بود و در حوزه لوازم یدکی هم 10 میلیون دلار ارزآوری ایجاد خواهد شد.

وی افزود: تا کنون صادرات محصولات سایپا در حجم کمتری به سایر کشورها ارسال شده و برای اولین بار است که محموله هزار دستگاهی از محصولات این گروه به کشور دیگری ارسال می شود که نشان دهنده استقبال خوب مردم کشور ونزوئلا از محصولات گروه سایپا است.

تیموری تاکید کرد: درحال برنامه ریزی برای تولید و ارسال محموله دو هزار دستگاهی بعدی محصولات هستیم.

وی در خصوص توانمندی های موجود درگروه سایپا گفت: در گروه خودروسازی سایپا تمام زیر ساخت فرایندهای تولید از بدنه،رنگ، مونتاژ و پرس و همچنین زنجیره قطعه سازی شامل هزار قطعه ساز وجود دارد و این خودروساز در طول 40 سال به دانش مناسبی در این حوزه رسیده است.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا تاکید کرد: خوشبختانه در صنعت خودرو توسعه جامع در کشور صورت گرفته و بزرگترین فولادسازی درخاورمیانه در کشور برای تولید ورق های خودرو وجود دارد. همچنین بیش از 20 شرکت پتروشیمی به منظور تولید مواد اولیه خودروها در بخش پلیمر، رنگ و مواد شیمیایی فعال است. در بخش لوازم برقی و الکتریکال خودروها نیز شرکت های دانش بنیان خوبی در ایران شکل گرفته و درحال فعالیت است.

وی افزود: در بدترین شرایط تحریم در شرکت سایپا 2 هزار خودرو به صورت روزانه تولید می شود که نشان از وجود توانمندی بالای این گروه خودروساز است.

تیموری گفت: امیدوارم علاوه بر اینکه خودروها به صورت کامل به کشور ونزوئلا صادر می شود، بتوانیم خط تولیدی را در آن کشور ایجاد کنیم که تمام فرایند تولید بدنه و رنگ آمیزی در آن صورت پذیرد و بتوان حداقل در سال 100 هزار تولید انجام شود.

وی تاکید کرد: راه نجات هر محصول و کالایی کیفیت است و امسال در گروه خودروسازی سایپا به صورت روزانه تمام زنجیره تامین،‌زنجیره تولید و زنجیره خدمات پس از فروش بر اساس شاخص های کیفی کاملا نظارت و کنترل می شود.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: هر شرکت خودروسازی در دنیا بخواهد در زنجیره تامین سایپا قرار بگیرد با توجه به توانمندی های موجود در این شرکت، می تواند در کمتر از 6 ماه محصولش را تولید و عرضه کند.

وی با بیان اینکه تخصصی کردن صادرات باعث افزایش کیفیت و بهینه کردن قیمت ها می شود، افزود: امیدوارم شرکت پارس خودرو که این محصولات صادراتی در این شرکت تولید شده، تبدیل به قطب محصولات صادراتی سایپا شود.

این محموله یک هزار دستگاهی خودرو، بعد از دریافت کامل مبلغ خودروها و تسویه حساب با کشور ونزوئلا به این کشور ارسال خواهد شد. علاوه بر این در حوزه خدمات پس از فروش و قطعات یدکی هم قراردادهایی تنظیم شده و همراه خودروهای ارسالی، قطعات و لوازم مورد نیاز ارسال خواهد شد.

با توجه به حجم بالای درخواست 200 هزار دستگاهی محصولات سایپا از سوی ونزوئلا، دو طرف خواهان راه اندازی مجدد خط تولید خودروهای سایپا در این کشور هستند و به زودی خط تولید خودرو ونیراتو، در آن کشور مجددا راه اندازی خواهد شد و آغاز روند صادرات به کشور ونزوئلا، قطعا زمینه پرداخت بدهی های قبلی کشور ونزوئلا به ایران را مهیا خواهد کرد.
 

کد خبر 139690

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha