/گزارش خبری/

اعطای مجوز بازسازی و نوسازی ماشین آلات و تجهیزات به مگاموتور

کد مطلب 140535
۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۶
اعطای مجوز بازسازی و نوسازی ماشین آلات و تجهیزات به مگاموتور
140535

مدیرعامل مگاموتور از دریافت مجوز بازسازی و نوسازی ماشین آلات و تجهیزات شرکت مگاموتور خبر داد.

به گزارش پرشین خودرو، کیومرث مبلغ ناصری، با بیان این مطلب اظهار داشت: به دلیل تغییر تکنولوژی همچنین انتظارات جدید بازار در تمام دنیا به خصوص در صنعت خودروسازی دوره های بازسازی و نوسازی خطوط تولید انجام می شود که طی سالیان گذشته به دلیل کاهش سرمایه گذاری مناسب این نوسازی در مگاموتور انجام نشده بود.

وی گفت: با توجه به نگاه ویژه دولت سیزدهم و ابلاغ مصوبه هیات وزیران در خصوص نوسازی و بازسازی صنایع و حمایت هیات مدیره گروه سایپا، خوشبختانه شرکت مگاموتور با ارائه طرح توجیهی و گزارش های خود و تاییدیه وزارت صنعت، معدن و تجارت موفق به اخذ مجوز نوسازی و بازسازی خطوط تولیدی خود شد.

مبلغ ناصری تاکید کرد: با توجه به دریافت این مجوز و حمایت های دولت، شرکت مگاموتور همزمان با نوسازی ماشین آلات و بالابردن ظرفیت تولیدات خود، کیفیت محصولات شرکت را نیز ارتقا و بهبود خواهد داد. 

وی افزود: بنا داریم رویکرد تولید نسل جدید محصولات باکیفیت در شرکت های زیرمجموعه قطعه ساز و شرکت های وابسته به مگاموتور را نیز اجرایی کنیم .

مدیرعامل مگاموتور تصریح کرد: این بازسازی و نوسازی اعتباری بالغ بر 50 هزار میلیارد ریال نیاز دارد که پس از تصویب در وزارت صنعت، معدن و تجارت از ابتدای سال 1402 تامین منابع و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با بازسازی و نوسازی ماشین آلات و تجهیزات شاهد بهبود کیفیت تولید، کاهش اتلاف انرژی و مصرف سوخت و صرفه جویی قابل توجه ارزی و ریالی خواهیم بود و نسل جدید تولیدات گروه خودروسازی سایپا از قوای محرکه مدرن و با کیفیت بالاتر برای بازارهای داخلی و صادراتی، بهره خواهد برد.

کد مطلب 140535

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha