پرشین خودرو: روزنامه صهیونیستی جروزالم پست طی گزارشی نوشت شرکت های خودروسازی جهان به رغم تحریم ها، همچنان به صادرات خودرو به ایران و انعقاد موافقتنامه های تولید با شرکت های خودروسازی ایران ادامه می دهند.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از فارس، بر اساس این گزارش یک گروه ضد ایرانی اعلام کرد خودروسازان خارجی با تامین دسترسی شرکت های خودروسازی دولتی ایران به تکنولوژی های پیشرفته از حکومت این کشور حمایت می کنند.
گروه صهیونیستی و ضد ایرانی «اتحاد علیه ایران هسته ای»، که طی ماه جاری تلاش های خود را برای خروج خودروسازان خارجی از ایران متمرکز کرده است، می گوید، شرکت های فیات، ایسوزو، کیا، مزدا، میتسوبیشی، نیسان، پژو، رنو، سوزوکی، تویوتا و ولوو یا به ایران خودرو صادر می کنند و یا توافقاتی را در زمینه تولید خودرو با شرکت های تحت کنترل حکومت ایران منعقد کرده اند.
صنعت خودروسازی، دومین منبع درآمد حکومت ایران پس از نفت و گاز به شمار می رود و طی 15 سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است.
بر اساس گزارشی که در ماه جاری میلادی توسط موسسه بین المللی بیزنس مانیتور منتشر شد، دولت ایران در تلاش برای ایجاد درآمد بیشتر و مقابله با تحریم های آمریکا و اروپا، تمام توان خود را بر صنعت خودروسازی متمرکز کرده است.
خودروسازان اروپایی و آسیایی، از جمله رنو و فیات، حضور گسترده ای در بازار ایران دارند که عمدتا از طریق سرمایه گذاری های مشترک با شرکت های دولتی ایران صورت گرفته است که خودروهایی تحت لیسانس این شرکت ها تولید می کنند.
بر اساس این گزارش سال گذشته، حجم صادرات شرکت پژو به ایران، 13 درصد کل صادرات جهانی محصولات این شرکت را به خود اختصاص داد.
بر اساس گزارش موسسه بین المللی بیزنس مانیتور، شرکت ایران خودرو، در سه ماهه منتهی به 20 مارس 2012، حدود 150 هزار دستگاه خودروی پژو تولید کرده است.
طی ماه جاری، پژو اعلام کرده که فعالیت های خود در ایران را به حداقل رسانده است. اما گروه اتحاد علیه ایران هسته ای می گوید، هنوز به روشنی مشخص نیست که آیا پژو همچنان به فعالیت در ایران ادامه می دهد یا خیر، و اگر حضور پژو در ایران ادامه دارد، این حضور تا چه حد است.
هر چند به نظر می رسد که شرکت پژو در همکاری خود با شرکت های خودروسازی ایرانی تجدید نظر کرده است، اما سایر شرکت های خودروسازی خارجی همچنان در ایران فعالند.
شرکت های خودروسازی ایتالیایی نظیر فیات و شرکت وابسته به آن، یعنی ایوکو تا کنون توجهی به درخواست ها مبنی بر خاتمه دادن به همکاری با ایران نکرده اند.
در کنار شرکت های خودروسازی اروپایی، شرکت های ژاپنی نظیر مزدا نیز با گروه خودروسازی بهمن در ایران همکاری نزدیکی دارند و بیش از 36 هزار دستگاه خودرو در سال 2010 تولید کرده اند.
علیرغم انتشار خبرهایی در خصوص قطع همکاری شرکت پورشه با ایران نمایندگی پورشه در ایران برنامه این شرکت برای ترک ایران را تکذیب کرده است.
این روزنامه صهیونیستی در پایان نوشت علیرغم اینکه تحریم ها، خرید خودروهای وارداتی را برای ایرانیان مشکل ساخته، پیش بینی می شود، با توجه به نامگذاری امسال به سال تولید ملی و حمایت ایرانیان از اقتصاد داخلی از طریق خرید محصولات تولید داخل، صنعت خودروسازی داخلی ایران همچنان شاهد رشد و رونق باشد.
کد خبر 10992
نظر شما