به گزارش پرشین خودرو به نقل از فارس، بهروز آقایی اظهار داشت: کشورهای یادشده شامل هندوستان، افغانستان، روسیه، آذربایجان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان، قزاقستان، گرجستان، ترکمنستان، پاکستان، عمان، قطر، عراق، چین، ژاپن، کره جنوبی، مالزی، اندونزی، استرالیا، آلمان، هلند، ایتالیا، بلژیک، فنلاند، پرتغال، ترکیه، آفریقای جنوبی، الجزایر، تونس و کنیا هستند.
وی از جمله اهداف برگزاری این همایش را افزایش ترافیک کالا، ایجاد ترافیک مسافری دریایی، جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی داخلی و خارجی در زمینه های دریایی و بندری و زیرساخت های پسکرانه ای، ایجاد همکاری های دریایی مشترک بین کشورهای منطقه دریای عمان و اقیانوس هند و نیز پذیرش و جذب اعضای جدید به توافقنامه چابهار عنوان کرد.
مدیرکل بنادر ودریانوردی سیستان وبلوچستان بیان کرد: روز چابهار بر اساس اهداف و انتظارات تبیین شده و معرفی ظرفیت های زیرساختی، تجهیزاتی و توانمندی های عملیاتی بندر چابهار برای افزایش موفقیت های این بندر اقیانوسی در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: ارائه سخنرانی، معرفی توانمندی های عملیاتی و ظرفیت های توسعه ای بندر چابهار بصورت پاورپوینت، فیلم و عکس، برگزاری جلسه پرسش و پاسخ میان مدعوین و مدیران مربوطه و برگزاری جلسات رو در رو میان تجار، صاحبان کالا، شرکت های کشتیرانی ، انجمن های صنفی و در نهایت تور بازدید از زیرساختهای عمرانی و تجهیزاتی بندر شهیدبهشتی از جمله برنامه های درنظر گرفته شده برای همایش بین المللی روز توسعه چابهار است.
آقایی افزود: این همایش به منظور معرفی توانمندی های بندر چابهار و به عنوان پیوند دهنده کشورهای منطقه با حضور تمامی ذی نفعان و فعالان اقتصادی برگزار می شود تا فرآیند جذب سرمایه گذاران در بنادر کشور و پسکرانه های بندری را تسهیل کنند.
نظر شما