عبدالرسول سلیمانی در گفت وگو با خبرنگار پرشین خودرو، با بیان این مطلب اظهار داشت: همانطور که می دانید در حوزه های دیگر همچون پزشکی به صورت متناوب کنفرانسهای علمی و تخصصی با هدف کسب اطلاعات و تبادل نظر از آخرین دستاوردهای آن برگزار میشود اما متاسفانه در بخش صنعت نبود برنامه های تخصصی کاملا مشهود است و امیدواریم با تداوم همایشهایی از جنس نخستین سمپوزیوم ساخت بدنه خودرو، ارتباط صنعت و دانشگاه تقویت شود.
به گفته وی، نخستین سمپوزیوم ساخت بدنه خودرو در واقع اولین گردهمایی کارشناسان، متخصصان، تصمیمگیران و علاقمندان در زمینه طراحی ساخت و تولید بدنه خودرو در کشور بوده است.
سلیمانی، با تاکید بر اهمیت برگزاری همایشهای تخصصی، تصریح کرد: کارشناسان قالب، پرس، شکل دهی و جوش علاقمند به شرکت در کنفرانسهای علمی و تخصصی مرتبط برای تبادل اطلاعات، تحقیقات و پیشرفتهای خود هستند.
دبیر اجرایی سمپوزیوم ساخت بدنه خودرو از حضور بیش از 300 نفر در این سمپوزیوم خبر داد و اضافه کرد: در اولین دوره این سمپوزیوم، مجموعا 115 مقاله دریافت شد که 40 مقاله به صورت شفاهی، 54 مقاله به صورت پوستر و 12 مقاله به صورت سخنرانی صنعتی در دو روز برگزاری ارائه شد.
وی ادامه داد که در دو روز برگزاری سمپوزیوم مذکور شاهد حضور 10 شرکت خودروسازی و قطعه سازی با محوریت ساخت بدنه خودرو در نمایشگاه جانبی این سمپوزیوم بودیم که از استقبال خوب دانشجویان، کارشناسان و حاضران برخوردار شد.
سلیمانی در پایان اظهار امیدواری کرد که برگزاری سمپوزیوم هایی از این دست به همکاری عمیق تر دانشگاه و صنعت به منظور بومی سازی و افزایش کیفیت محصولات منجر شود.
یادآور می شود که نخستین سمپوزیوم ساخت بدنه خودرو در روزهای 11 و 12 تیرماه امسال با مشارکت شرکت ایدکوپرس و دانشگاه صنعتی شریف، برگزار شد.
نظر شما