به گزارش پرشین خودرو به نقل از روابط عمومی شرکت صنعت غذایی کوروش، این شرکت به عنوان بزرگترین تولید کننده روغن خوراکی مصرف خانوار، با تمام مشکلات بخش خصوصی دست و پنجه نرم می کند و در تلاش است تا باری از دوش مردم و دولت بردارد اما متاسفانه به ناگاه با انتشار برخی اخبار خود را مواجه با نسبت تخلف ارزی و عدم واردات کالا در قبال ارز دریافتی می بیند!
شرکت صنعت غذایی کوروش، با تولید محصولات با کیفیت و سلامت محور که با لطف و استقبال هم میهنان عزیز نیز همراه بوده، سعی وافر داشته است تا در شرایط خاص تحریم های ناجوانمردانه گام هایی سازنده برای خدمت به جامعه بردارد. به ویژه در سال رونق تولید ملی بار این وظیفه را بیش از پیش بر دوش خود احساس کرده است.
در سال 97 بعد از تحریم های خصمانه رویکرد اصلی صنعت غذایی کوروش به افزایش تولید برای کمک به تامین سبد خانوار بوده است و تولید خود را با شرایط دشوار کنونی به بیش از 30 هزار تن در ماه افزایش داده است که این امر همگام با دیگر تولیدکنندگان نجیب این صنعت، موجب شد تا هیچ کمبودی از بابت کالای اساسی روغن در سبد خانوارهای عزیز ایرانی احساس نشود.
به همین منظور مدیرعامل این شرکت در نامه ای به معاونت محترم وزارت جهاد کشاورزی در امور بازرگانی و صنایع تبدیلی آورده است: شرکت صنعت غذایی کورش با سالها فعالیت در زمینه تولید و کارآفرینی تلاش برای خودکفائی و شکوفائی اقتصادی میهن عزیز اسلامیمان را با وقوف به مسئولیت های اجتماعی خود به عنوان وظیفه اساسی این شرکت دنبال کرده است.
در ادامه این نامه بیان شده است: به منظور روشن تر کردن موضوع، لازم به توضیح است، برای تمام ثبت سفارش های این شرکت که ارز دریافت کرده است، کالا وارد شده که همگی دارای برگ سبز گمرکی بوده و در سامانه EPL قابل رصد و دسترسی است. ضمنا عدم ایفای تعهدات اعلام شده در نامه بانک مرکزی به منزله عدم ورود کالا نبوده و واردکننده کالای اساسی پس از طی فرآیند واردات اقدام به تکمیل پرونده و رفع تعهد ارزی می کند. دلایلی همچون تاخیر ثبت در سامانه گمرک و انتقال اطلاعات به سامانه تحت نظارت بانک نیز گاها منجر به تاخیر در رفع تعهدات در سامانه می گردد.
به گفته مدیرعامل شرکت صنعت غذایی کورش، نسبت تخلف کاملا دور از واقع و بر خلاف انصاف است و مساله عدم رفع تعهد ارزی عمدتاً به دلیل عدم ثبت در سامانه ها بوده و ناشی از عدم ورود کالا به کشور نمی باشد.
لازم به ذکر است این شرکت پس از انتشار اخبار مربوط به تخلف ارزی یک میلیارد یورویی به جای پرداختن به کار اصلی که همانا تامین کالا در شرایط تحریم، یافتن راهکارهای انتقال ارز و واردات ملزومات تولید می باشد توان و انرژی خود را در جهت رفع اشکالات موجود در سامانه ها به منظور ثبت رفع تعهدات ارزی متمرکز نموده است که طی چند روز از حدود 27 میلیون یورو عدم رفع تعهد ارزی اعلام شده حدود 26 میلیون ثبت شده و مابقی در حال پیگیری می باشد و در حقیقت از کل ارز خریداری شده برای تأمین کالاها حدود 99.5 درصد رفع تعهد شده است و بقیه در حال پیگیری می باشد.
کورش منتصر در پایان نامه ارسالی به معاونت محترم وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرده است: شایسته نیست که اطلاعات به روز نشده و برخی سوء برداشت ها، در ذهن مردم عزیزمان آن هم نسبت به شرکت های کارآفرین ملی ایجاد دغدغه و نگرانی کند. از همین رو وظیفه خود می دانیم که با ارسال لیست کالاهای وارد شده به کشور طبق پیوست نامه، نسبت به تنویر اذهان عموم ملت شریف ایران اقدام کرده و تاکید کنیم که همچنان بر عهد خود به منظور تولید با کیفیت و عرضه کالای ارزشمند ایرانی و ملی پایبند هستیم.
نظر شما