به گزارش پرشین خودرو به نقل از ایلنا، سیدمناف هاشمی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران صبح امروز به ارائه گزارش عملکرد حوزه حمل و نقل در صحن شورا پرداخت.
او با اشاره به اینکه نواقصی در حوزه تجهیزات مترو داریم گفت: تلاش کردیم تا اقدامات لازم برای تامین تجهیزات صورت گیرد.
هاشمی با اشاره به وضعیت مترو در پاندمی کرونا گفت: علیرغم شیوع کرونا و کمبود واگنهای مترو از حداکثر ظرفیت قطارها استفاده شده و سرفاصله حرکت مترو کاهش یافته است. سرفاصله حرکت مترو برای دو میلیون مسافر در نظر گرفته شده بود و آن را کم نکردیم و حتی سرعت فاصله حرکت قطارها بیشتر شد. با وجود آنکه طی هفته گذشته آمار مسافران مترو حدود 700 تا 800 هزار نفر در طول روز بود.
هاشمی ادامه داد: سرفاصله حرکت قطارها در خط یک از 5 دقیقه به 3.5 دقیقه، در خط 2 از 5 دقیقه به 3 دقیقه، در خط 3 از 10 دقیقه به 6 دقیقه، در خط 4 از 5 دقیقه به سه و نیم دقیقه، در خط 5 هم از 5 دقیقه به سه و نیم دقیقه و خط 6 از 25 دقیقه به 15 دقیقه رسیده است که البته ایدهال ما نیست.
او در ادامه گفت: تعمیرات اساسی 31 رام قطار در دستور کار قرار گرفت و اعزام قطارها در شرایط کرونا 28 درصد بیشتر شد ولی در اتوبوسرانی شرایط متفاوت است چرا که در اتوبوسرانی عمر متوسط ناوگان 13 سال است و باید هر ساله هزار دستگاه اتوبوس طی 10 سال گذشته باید به ناوگان اتوبوسرانی اضافه میشد که یا دولت این اتوبوسها را تخصیص نداده یا شهرداری بودجه نداشته است.
او درباره قیمت اتوبوس گفت: همه جای دنیا قیمت واقعی بلیت را میگیرند و یا یک سوم را شهروندان و یک سوم را دولت و یک سوم را شهرداری میپردازد که در کشور ما یک سوم دولت را نتوانستیم اخذ کنیم. بعلاوه در سهم مردم نیز بخشی را دولت و بخشی را شهرداری باید پرداخت کند که دولت اقدامات لازم را انجام نداده و سهم واقعی یک سوم مردم هم پرداخت نشده است.
هاشمی با اشاره به اینکه 72 درصد ناوگان اتوبوسرانی فرسوده است، گفت: این اتوبوسها فایدهای ندارد و نه فعالیت آنها برای راننده اقتصادی است و هم اینکه استفاده از آنها آلودگی هوا را به همراه دارد.
معاون شهردار تهران گفت: در اتوبوسرانی عمر متوسط ناوگان ۱۳ سال است و باید هر ساله هزار دستگاه اتوبوس طی ۱۰ سال گذشته باید به ناوگان اضافه میشد که یا دولت این اتوبوسها را تخصیص نداده یا شهرداری بودجه نداشته است.
کد خبر 133470
نظر شما