به گزارش پرشین خودرو، شرکت آمیکو را باید معرفی کننده سگمنتی به بازار ایران دانست که برای سالها در اختیار تویوتا بود و نمونه مونتاژی یا تولیدی در ایران نداشت.
آمیکو برای اولین بار پیکاپ تراک را به بازار خودرو ایران معرفی کرد و حالا شاهد مدلهای بسیاری از این سگمنت در بازار خودرو هستیم.
از پیکاپ تی۸ و تی۹ کرمان موتور تا پیکاپ کلوت و فوتون ایران خودرو دیزل، موفقیت خود را مرهون شرکت آمیکو هستند که این مسیر را برای چنین خودروهایی که هم توان آفرود دارند و هم آنرود، هموار ساخت.
آمیکو اما نه تنها اولین خودروسازی بود که محصولی در این سگمنت به بازار عرضه کرد بلکه توانست با به روزرسانیهایی که روی پیکاپ آسنا انجام داد این خودرو را در کورس رقابت با خودروسازان دیگر نگه دارد.
مشخصات فنی پیکاپ آسنا
پیکاپ آمیکو آسنا M ۲۴۴ با پیشرانه ۲.۴ لیتری از شرکت میتسوبیشی از ۲۱۸ اسب بخار قدرت و ۳۲۰ نیوتن متر گشتاور بهره میبرد و نیرو را به چهار چرخ خودرو منتقل میکند.
مصرف سوخت در این خودرو، ۱۰.۴ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و به قفل دیفرانسیل اتوماتیک مکانیکی، سیستم های ترمز ABS + ESP، رینگ چرخ آلومینیومی، کیسه هوا ۲ عدد (راننده و سرنشین)، سیستم ضد سرقت ایموبلایزر، ۷۰ لیتر ظرفیت باک سوخت و تنظیم صندلی راننده حرکت ۸ جهته مجهز است.
امکانات پیکاپ آسنا
در خصوص تجهیزات و امکانات در پیکاپ آمیکو آسنا می توان به تهویه مطبوع دستی، محافظ قسمت بار، رکاب جانبی، چراغ روشنایی در روز، سیستم پخش MP۵ با ورودی USB دارای ۶ بلندگو، عایق درب موتور، جک بادی نگهدارنده درب موتور، کروز کنترل، اتولایت، تنظیم ارتفاع نور چراغ های جلو، چراغ های عقب LED، آینه های جانبی با تنظیم برقی و دارای گرمکن، فرمان هیدرولیکی، قابلیت تنظیم غربیلک فرمان، کامپیوتر سفری، سیستم کنترل پایداری، سیستم ترمزگیری چهار چرخ دیسک، قفل مرکزی و قفل خودکار، سنسور پارک عقب، استاندارد حفاظت از افراد پیاده و استاندارد استحکام کابین سرنشینان اشاره کرد.
پیکاپ آسنا در بازار رقابت با خودروسازانی که پیکاپهای آفرودی را در بازار خودرو عرضه کردند توانست این پیکاپ را در کورس نگه دارد و همواره سهم خود را از بازار حفظ کند.
آمیکو این موفقیت را بیشک مرهون توان بالای فنی آسنا در مقایسه با سایر رقبا است اما به جز این باید به برنامهریزی این شرکت در ارتقای آمیکو آسنا نیز اشاره کرد.
پیکاپ آسنا به دلیل استهلاک پایین و توانایی فنی در مسیرهای سخت توانست به نخستین خودرویی تبدیل شود که جای هایلوکس را در نهادها و سازمانهای دولتی گرفت.
این که پیکاپ آسنا به جایگزینی برای تویوتا هایلوکس تبدیل شود موفقیت بزرگی بود که این شرکت کسب کرد و نباید به سادگی از آن گذشت چرا که این اتفاق نه به واسطه الزامات و اجبار قانونی بلکه صرفا به دلایل فنی رخ داد و امروز شاهدیم که سازمانها و نهادهایی که نیاز به خودرویی با قابلیت بیراههنوردی دارند، آمیکو را انتخاب میکنند.
نظر شما