اولین ملاقات با اَوِتار وان وان / خودرو نادر فقیه‌زاده به ایران رسید!

اَوِتار وان وان که به دلیلی طراحی توسط نادر فقیه‌زاده طراح ایرانی الاصل، تبدیل به خودرویی شناخته شده برای بازار خودرو ایران شده است به شورم بهمن موتور در ایرانمال رسید.

به گزارش خبرنگار پرشین خودرو، اولین خبر خودرویی سال ۱۴۰۴ به نوعی جذاب‌ترین خبر سال جدید نیز محسوب می‌شود چراکه اَوِتار وان وان یکی از هایتک‌ترین خودروهای تمام برقی دنیا و طراحی غول‌های بزرگ چینی است از سوی بی ام اسپیس که زیرمجموعه خودروهای وارداتی بهمن موتور است، رسما وارد بازار ایران شد.

اوتار وان وان

بهمن موتور در حالی چراغ اولین خودروی وارداتی و جدید سال ۱۴۰۴ را روشن کرد که از نیمه دوم سال گذشته، زمزمه‌های ورود این خودرو به بازار ایران به گوش می‌رسید.

اوتار وان وان

خودرویی که با بی ام اسپیس وارد بازار شده است، حاصل همکاری چانگان، هواوی و CATL چین است که هر کدام در حوزه کاری خود از بزرگ‌ترین نامه‌های دنیا شناخته می‌شوند.

اوتار وان وان

خودرو اَوِتار وان وان برای ما ایرانیان یک خودروی شناخته شده است و دلیل آن هم به طراحی این خودرو توسط نادر فقیه‌زاده طراح ایرانی الاصل و سابق شرکت بی ام و بازمی‌گردد.

طراحی اَوِتار وان وان به عهده شرکت چانگان و دفتر طراحی این برند بوده است و طراحی و ساخت سیستم سرگرمی، رابط کاربری و اکوسیستم ارتباطی خودرو نیز توسط شرکت هواوی انجام شده است. تولید باتری و سیستم انتقال انرژی هم بر عهده غول باتری سازی جهان یعنی شرکت CATL بود که بزرگ‌ترین شرکت در حوزه باتری خودروهای برقی در جهان و تامین کننده باتری خودروهای تسلا و بی وای دی است.

اوتار وان وان

خودرو اَوِتار وان وان را باید یکی از هایتک‌ترین خودروهای بازار دانست که وارد کشور شده است. این خودرو در بازارهای جهانی مدل‌های مختلفی با بردهای متنوع دارد اما نسخه‌ای که به ایران آمده است با یک پک باتری ۹۰ کیلووات ساعتی، توان پیمایش بیش از ۵۰۰ کیلومتر را فراهم می‌کند.

اوتار وان وان

اَوِتار وان وان با توان تولید ۵۷۰ اسب بخار قدرت و ۶۵۰ نیوتن متر نیرو، صفر تا صد را در مدت زمان ۳.۸ ثانیه می‌پیماید و از این لحاظ در کنار خودرو وویا فری قرار می‌گیرد.

کابین اوتار وان وان

 اَوِتار وان وان در بخش امکانات رفاهی و ایمنی نیز از کامل‌ترین خودروهای بازار شناخته می‌شود و بیش از ۳۰ سنسور و رادار، وظیفه هدایت خودرو در حالت خودکار را بر عهده می‌گیرد.

در داخل کابین اَوِتار وان وان هم خبری از دکمه‌های فیزیکی نیست و همه تنظیمات از طریق مالتی مدیا انجام پذیر است.

اوتار وان وان

کد خبر 147462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha