مدیرعامل سایپا: افزایش تولید در خردادماه با کاهش معوقات و عرضه مستمر خودرو

کد مطلب 149903
۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۰
مدیرعامل سایپا: افزایش تولید در خردادماه با کاهش معوقات و عرضه مستمر خودرو

مدیرعامل سایپا، از افزایش تولید در خردادماه، کاهش معوقات و عرضه منظم خودرو برای تعادل بازار خبر داد. جزئیات برنامه جدید سایپا برای تحویل شاهین و فروش‌های ۱۴۰۵.

به گزارش پرشین خودرو، علی شیخ‌زاده، از افزایش چشمگیر تولید در هفته جاری نسبت به هفته‌های گذشته خبر داد و تأکید کرد که این روند با تلاش بی‌وقفه و همکاری زنجیره تأمین ادامه خواهد داشت.

وی که در ادامه بازدیدهای میدانی خود از شرکت‌های قطعه‌سازی حضور یافته بود، با اشاره به وضعیت مالی و تولیدی این خودروساز بزرگ گفت: امسال اوضاع تولید و شرایط مالی سایپا به‌مراتب بهتر از سال گذشته خواهد بود.

مدیرعامل سایپا افزود: سال گذشته با وجود تولید و تحویل تعداد قابل‌توجهی خودرو به مشتریان، به دلیل انباشت تعهدات معوق، حتی ریالی از محل فروش محصولاتی نظیر شاهین دریافت نکردیم. اما امسال با برنامه‌ریزی دقیق، هم شاهد تحویل خودروهای شاهین مربوط به تعهدات گذشته خواهیم بود و هم فروش‌های جدیدی را در دستور کار داریم.

وی تأکید کرد: در سال جاری، ضمن کاهش و تحویل کامل تعهدات معوق به مشتریان، تعداد قابل‌توجهی خودرو برای ایجاد تعادل قیمتی در بازار، به‌صورت منظم و هماهنگ با سیاست‌های وزارت صمت عرضه خواهد شد.

بر اساس این گزارش، عرضه مستمر خودرو و کاهش فاصله بین تولید و تحویل، از اولویت‌های اصلی سایپا در خردادماه و ماه‌های آینده است.

کد مطلب 149903

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha