سایپا در آستانه صفر کردن خودروهای ناقص؛ تولید روزانه به ۵۵۰ دستگاه رسید

کد مطلب 150658
۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۵
سایپا در آستانه صفر کردن خودروهای ناقص؛ تولید روزانه به ۵۵۰ دستگاه رسید

متا دیسکریپشن: سایپا تعداد خودروهای ناقص خود را از ۱۲ هزار و ۷۰۰ دستگاه به کمتر از ۲ هزار دستگاه کاهش داده و وعده داده است تا پایان شهریور این تعداد به صفر برسد.

به گزارش پرشین خودرو، گروه سایپا در ادامه برنامه خود برای ساماندهی وضعیت تولید و خودروهای ناقص، تعداد خودروهای ناقص را طی حدود سه ماه بیش از ۸۴ درصد کاهش داده است؛ به‌طوری که موجودی خودروهای ناقص این گروه از حدود ۱۲ هزار و ۷۰۰ دستگاه در هفته نخست خردادماه به کمتر از ۲ هزار دستگاه در ابتدای شهریورماه رسیده است.

محمدرضا صبوری معاون برنامه‌ریزی جامع تولید گروه سایپا، با اعلام این خبر گفت با برنامه‌ریزی منسجم، همراهی زنجیره تأمین و تلاش کارکنان سایپا، روند کاهش خودروهای ناقص ادامه خواهد داشت و بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، تعداد خودروهای ناقص تا پایان شهریورماه به صفر خواهد رسید.

سایپا چطور خودروهای ناقص را کاهش داد؟

صبوری با اشاره به برنامه‌ها و اقدامات راهبردی گروه سایپا در حوزه تولید و زنجیره تأمین اظهار کرد: یکی از اقدامات راهبردی گروه سایپا، کاهش خودروهای ناقص بود که در هفته نخست خردادماه، شرکت سایپا و پارکینگ‌های جانبی آن حدود ۱۲ هزار و ۷۰۰ دستگاه خودروی ناقص داشتند.

وی افزود: با همکاری و همراهی زنجیره تأمین، برنامه‌ریزی‌های منسجم و مهم‌تر از آن، تعامل و همکاری کارکنان شرکت سایپا، به‌ویژه کارگران این شرکت، تعداد خودروهای ناقص تا ابتدای شهریورماه به کمتر از ۲ هزار دستگاه رسیده است که نشان‌دهنده کاهش بیش از ۸۴ درصدی خودروهای ناقص است.

محمدرضا صبوری

معاون برنامه‌ریزی جامع تولید گروه سایپا با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین قطعات و ملزومات تولید انجام شده است، گفت: با تداوم این روند، تعداد خودروهای ناقص تا پایان شهریورماه به صفر خواهد رسید.

وی ادامه داد: در حال حاضر در محصولات شاهین و کوییک سایپا خودروی ناقصی نداریم و تعداد محدودی خودرو باقی مانده است که برای تکمیل‌کاری و تجاری‌سازی آنها نیز برنامه‌ریزی لازم انجام شده است.

تولید عبور مستقیم؛ دومین راهبرد سایپا

صبوری، تولید عبور مستقیم را دومین راهبرد گروه سایپا در کنار کاهش خودروهای ناقص عنوان کرد و افزود: برای گروه سایپا بسیار مهم بود که این دو راهبرد به موازات و همزمان با یکدیگر پیش بروند.

وی تصریح کرد: در دو ماه اخیر در شرکت سایپا هیچ خودروی ناقصی تولید نشده و تمام تولیدات به صورت عبور مستقیم انجام شده است.

به گفته معاون برنامه‌ریزی جامع تولید گروه سایپا، محصول پس از طی فرآیند تولید و بدون کسری قطعه، تجاری‌سازی شده و به مشتریان تحویل می‌شود.

جهش تولید سایپا همزمان با کاهش خودروهای ناقص

کاهش خودروهای ناقص تنها بخش برنامه سایپا نیست و این گروه همزمان افزایش تیراژ تولید را نیز دنبال کرده است.

صبوری در این باره گفت: تیراژ تولید روزانه شرکت سایپا در هفته نخست خردادماه حدود ۳۵۰ دستگاه بود که با یک روند افزایشی، به حدود ۵۵۰ دستگاه رسیده است و امید می‌رود این عدد تا هفته آینده به ۶۰۰ دستگاه برسد.

وی با قدردانی از زنجیره تأمین خاطرنشان کرد: امیدواریم این همکاری ادامه‌دار باشد تا سایپا بتواند به تولید روزانه برنامه‌ریزی‌شده خود بازگردد.

هدف سایپا؛ تولید روزانه ۱۸۰۰ خودرو

معاون برنامه‌ریزی جامع تولید گروه سایپا در پایان گفت: بر اساس برنامه اصلی که طبق MPS تدوین شده، هدف‌گذاری تولید روزانه ۱۸۰۰ دستگاه است و تلاش می‌شود در سریع‌ترین زمان ممکن به این عدد دست پیدا شود.

بر این اساس، سایپا در شرایطی که موجودی خودروهای ناقص خود را از حدود ۱۲ هزار و ۷۰۰ دستگاه به کمتر از ۲ هزار دستگاه رسانده، اکنون دو هدف مهم را به صورت همزمان دنبال می‌کند: صفر کردن خودروهای ناقص تا پایان شهریورماه و افزایش ظرفیت تولید روزانه تا رسیدن به هدف ۱۸۰۰ دستگاه.

کد مطلب 150658

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha