پرشین خودرو: براساس تازهترین گزارش منتشر شده از سوی شركت بازرسی كیفیت و استاندارد ایران، تعداد تعمیرگاههای مجاز خودروهای سبك بدون رتبه در كشور در سال گذشته با افزایش مواجه شده است.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از ایسنا، طبق برنامهریزیهای وزارت صنایع و معادن تعمیرگاههای مجاز بدون رتبه حق فعالیت ندارند. این در حالی است كه تعداد این تعمیرگاهها از 127 تعمیرگاه در سال 1388 به 154 تعمیرگاه در سال گذشته رسید.
همچنین تعداد تعمیرگاههای مجاز دارای رتبه چهار از 655 در سال 1388 به 180 در سال 1389 كاهش یافت. تعداد تعمیرگاههای رتبهی سه از 688 در سال 1388 به 533 تعمیرگاه در سال قبل كاهش یافت.
ضمن اینكه تعداد تعمیرگاههای مجاز خودروهای سبك دارای رتبهی دو و یك به ترتیب از 218 و چهار به 827 و 57 تعمیرگاه افزایش یافت.
در این گزارش تعمیرگاههای مجاز بدون رتبه شامل نمایندگیهای تعطیل و غیرفعال، در حال بازسازی تعمیرات و یا فاقد اطلاعات مربوط به مشتریان هستند.
براین اساس تعداد تعمیرگاههای دارای رتبهی دو با 47 درصد بیشترین سهم را در بین كل تعمیرگاههای مجاز خودروهای سبك در كشور به خود اختصاص دادند. در ردههای بعدی نیز به ترتیب تعمیرگاههای دارای رتبه سه، رتبه چهار، بدون رتبه و رتبه یك قرار گرفتند.
افزایش تعداد تعمیرگاههای مجاز خودروهای سنگین بدون رتبه
همچنین براساس تازهترین گزارش منتشر شده از سوی شركت بازرسی كیفیت و استاندارد ایران، در سال گذشته تعداد تعمیرگاههای مجاز خودروهای سنگین بدون رتبه نیز در كشور افزایش یافت.
تعداد تعمیرگاههای مجاز خودروهای سنگین فاقد رتبه از 64 در سال 1388 به 81 در سال گذشته رسید. همچنین تعداد تعمیرگاههای مجاز خودروهای سنگین دارای رتبهی چهار از 302 در سال 1388 به 168 تعمیرگاه در سال 1389 رسید.
تعداد تعمیرگاههای مجاز خودروهای سنگین كه دارای رتبهی سه هستند نیز از 99 در سال 1388 به 217 تعمیرگاه در سال قبل افزایش یافت. ضمن اینكه تعداد تعمیرگاههای مجاز خودروهای سنگین دارای رتبهی دو از تنها 7 تعمیرگاه در سال 1388 به 55 تعمیرگاه در سال گذشته رسید.
هنوز هیچیك از تعمیرگاههای مجاز خودروهای سنگین در كشور نتوانستهاند رتبهی یك را به دست آورند.
به این ترتیب تعمیرگاههای مجاز خودروهای سنگین دارای رتبهی سه با 42 درصد بیشترین سهم را در میان این نوع تعمیرگاهها در كشور دارند.
در ردههای بعدی نیز به ترتیب تعمیرگاههای دارای رتبهی چهار، بدون رتبه و رتبهی دو قرار گرفتند.
نمایندگیهای بدون رتبه شامل نمایندگیهای تعطیل و غیرفعال، در حال بازسازی و تعمیرات یا فاقد اطلاعات مربوط به مشتریان هستند.
همچنین، در سال گذشته همچون سال 1388 هیچیك از تعمیرگاههای مجاز خودروهای سنگین در كشور نتوانستند رتبهی یك را به دست آورند.
این در حالی است كه در سال گذشته 55 تعمیرگاه توانستند رتبهی دو را به دست آورند. همچنین 217 تعمیرگاه رتبهی سه و 168 تعمیرگاه نیز رتبهی چهار را كسب كردند. ضمن اینكه 81 تعمیرگاه نیز نتوانستند هیچ رتبهای بگیرند كه این رقم در سال 1388 معادل 64 شركت بود.
براساس گزارش شركت بازرسی كیفیت و استاندارد ایران، در بین شركتهای خدمات پس از فروش شركتهای عرضهكنندهی خودروهای سنگین، دو شركت خدمات فنی رنا (سایپا دیزل) و زامیاد (از گروه سایپا) توانستند در سال گذشته رتبهی سوم را كسب كنند.
عقاب افشان (سازندهی انواع اتوبوس)، آریا دیزل (نمایندهی رنوتراكس فرانسه)، بهمن دیزل (از گروه بهمن)، شهاب یار (شهاب خودرو)، ارس خودرو دیزل، كاریزان خودرو، گواه (از گروه ایران خودرو)، ماموت دیزل (نماینده كامیونهای اسكانیا)، زرین خودرو (نماینده شركتهای بنز و مان) و خودروسازان دیزلی (سازندهی انواع كامیون) نیز شركتهایی بودند كه رتبهی چهار را به خود اختصاص دادند.
بیشترین نمره در این ردهبندی مربوط به شركت خدمات فنی رنا با 63.4 و كمترین نمره نیز مربوط به شركت خودروسازان دیزلی با 40.6 بود.
به این ترتیب در سال گذشته 42 درصد از تعمیرگاههای مجاز خودروهای سنگین رتبهی سه، 32 درصد رتبهی چهار و 11 درصد رتبهی دو را به دست آورند. 15 درصد از كل تعمیرگاهها نیز فاقد رتبه اعلام شدند.
کد خبر 2963
نظر شما