پرشین خودرو: یک پزشک عمومی گفت:کسانی که دائماً از موبایل و کامپیوتر استفاده میکنند دچار حساسیت الکترومغناطیسی میشوند که عوارض سردرد، سرگیجه و مشکلات گوارشی را در بردارد. همچنین، مکالمه موبایلی در خودرو نیز میزان امواج مضر را چند برابر میکند.
به گزارش «پرشین خودرو»، سعید کسائیان با اشاره به اینکه مکالمه موبایلی در خودرو میزان امواج را چند برابر میکند، اظهار داشت: از آنجایی که هنوز چند سال بیشتر از عمر تکنولوژی تلفن همراه نگذشته است، بنابراین هنوز تمام زوایا و معایب استفاده از آن کشف نشده است.
وی افزود: تمام توصیههای مطرح شده در زمینه استفاده از موبایل فقط جنبه احتیاط دارد، زیرا هنوز به صورت علمی مضرات آن ثابت نشده است، با این حال بیان میشود در استفاده از موبایل فرکانس 450 تا 2700 بیضرر است.
این پزشک عمومی گفت: در صورت استفاده از موبایل سعی کنید فاصله موبایل با گوش بین 10 تا 40 سانتیمتر باشد و هنگام خواب آن را خاموش کنید.
کسائیان ادامه داد: ممکن است کسانی که به طور دائم از موبایل و کامپیوتر استفاده میکنند دچار حساسیت الکترومغناطیسی شوند که عوارضی مانند سردرد، سرگیجه و در شرایط حادتر مشکلات گوارشی ایجاد میکند.
وی تصریح کرد: ثابت شده است بیشترین تماس با امواج الکترومغناطیس در روستاها در خانهها، و در شهرها در بیرون از خانه است زیرا در سطح شهر امواج مختلفی مانند رادارهای هواپیما و سایر امواج در فضا پراکندهاند اما در سطح روستاها این امواج مشاهده نمیشوند.
این پزشک عمومی عنوان کرد: از مکالمه در ماشین در حال حرکت به خصوص در سرعتهای بالا باید اجتناب کرد، زیرا میزان امواج ساطع شده از موبایل در این حالت چندین برابر است.
کسائیان گفت: از آنجایی که اکثر افراد در طول شبانه روز با موبایل در تماس هستند ممکن است با آلودگیهایی همراه باشد ولی به طور مشخص بیماریهای خاصی را انتقال نمیدهد.
به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه تمام وسایلی که انسان با آنها در تماس است منشا ورود آلودگی به بدن است، گفت: در این میان استفاده از کیبورد کامپیوتر به این دلیل که در طول روز در دسترس افراد مختلفی قرار میگیرد آلودگی بیشتری نسبت به موبایل به همراه دارد. همچنین، نباید در مورد میزان آلودگی تلفن همراه بیش از حد اغراق کرد و آن را آلودهتر از حتی سرویسهای بهداشتی دانست.
کد خبر 43813
نظر شما