به گزارش «پرشین خودرو»، هواپیماهای کوچک بیسرنشین و کنترلی یا همان «درون»ها drone این روزها، به صورت روزافزونی، بیشتر در اختیار توده مردم قرار میگیرند.
مردم از «درون»های برای کنجکاوی و تفریح استفاده میکنند، در این میان توجه عکاسان هم به «درون»های جالب شده است. درونها به آنها امکان میدهند که عکسهایی تهیه کنند که پیش از این خوابشان را هم نمیدیدند.
اما در کشورهای مختلف، قانونگذاران و نهادهای امنیتی هنوز تکلیف خود را «درون»های مشخص نکردهاند. چند وقت پیش در اخبار خواندیم که استفاده غیرقانونی خبرگزاری الجزیره از «درون»های برای عکسبرداری در شهر پاریس، جنجالهایی درست کرد.
نهادهای امنیتی بیم دارند که «درون»های تبدیل به وسایل ارزان و مخوفی در دست تروریستها شوند، اما واقعا آنها چطور میخواهد حجم انبوه درونها را کنترل کنند؟
مشکل بعدی هم این است که ممکن است میزان هراس این تشکیلات امنیتی آنقدر زیاد شود که قوانین سختگیرانه و محدودکنندهای را از تصوییب بگذارنند و کاربردهای سودمند و مفرح درونها با این قوانین به شدت محدود شود.
در این حین، تکلیف استفاده از «درون»ها در بعضی از کشورها مثل ایران اصلا مشخص نیست و اصولا خیلیها که امکان تهیه و خرید آنها را دارند، ترجیح میدهند به خاطر احتمال ایجاد مشکلات قانونی، از این امر صرفنظر کنند.
در بخش اول پست نگاهی میاندازیم به عکسهای بینظیری که عکاسی به نام «آموس چاپل» ظرف ۱۸ ماه با استفاده از «درون»ها از مناطق دیدنی دنیا گرفته است. این عکسهای واقعا زیبا و منحصر به فرد هستند و در حال حاضر امکان تکرار بسیاری از آنها به سبب وضع قوانین جدید، دیگر ممکن نیست.
بارسلونا:
عمارت Sacré-Cœur پاریس:
عمارت Vittoria Light ایتالیا:
هتل Ukraina:
کلیسایی در سن پترزبورگ که در آن تزار الکساندر ۲ اصلاحطلب ترور شده بود:
عکس دیگری از این کلیسا:
مسجد آبی استانبول:
نمایی از تپهای در حاشیه شهر بمبئی به نام تپه شماره ۳:
موزه مشهور Hermitage سن پترزبورگ:
قایقهای ماهیگیری در بمبئی:
فرشته روی ستون الکساندر در سن پترزبورگ. این مسجمه به مناسبت پیروزی روسها بر ناپلئون ساخته شده بود و توسط دو هزار سرباز به مکانش منتقل شد:
دو هندی در حال انجام ورزش سنتی کشتی:
رود Mtkvari گرجستان:
یادگاری از دوره کمونیسم در شمال مسکو. این مجسمه زیبا در سال ۱۹۳۷ به مناسبت نمایشگاه جهانی پاریس ساخته شده بود:
کلیسای جامع مسیح در دو نما:
ستون Katskhi گرجستان:
کلیسای جامع پیتر و پل در سن پترزبورگ، این کلیسا در زمان جنگ جهانی دوم توسط نازیهای اشغال شده بود و تقریبا به صورت کامل تخریب شده بود:
دژ ستارهای هلند:
کلیسای Sagrat Cor بارسلون:
کارخانه کشتیسازی سن پترزبورگ:
عکسی دیگر از کلیسای پیتر و پل:
یک دانشگاه مخروبه در آبخازیای گرجستان:
مجسمه زیبای آزادی در بوداپست مجارستان. این مجسمه در سال ۱۹۴۷ به یاد قهرمان رهاییبخش شوروی ساخته شده بود، اما بعد از سقوط شوروی کمی اصلاح شد و حالا یادآور کسانی است که جانشان را برای استقلال، آزادی و شکوفایی مجارستان فدا کردند:
کرملین:
کاخ پتروف در ۱۹ مایلی مرکز سن پترزبورگ:
مسجد جامع هند:
زاغههای شمال بمبئی:
فرشته روی ستون الکساندر در نمایی دیگر:
خزان و برگریزان در یکی از قدیمیترین پارکهای سن پترزبورگ:
نظر شما