اهداف کمپین تحریم سفر به کشورهای حامی داعش چیست؟

پرشین خودرو: ارسال پیام‌هایی همچون تحریم سفر و خرید کالا به کشورهایی نظیر ترکیه و امارات که منافع هنگفتی را از تعامل با مردم ایران به جیب می‌زنند ضروری است.

به گزارش «پرشین خودرو»، علی میرزاخانی پژوهشگر اقتصادی و از بانیان کمپین تحریم سفر به کشورهای حامی داعش سیاه و سفید، تصمیم هیات دولت مبنی بر ممنوعیت واردات کالا از عربستان را واکنش صحیحی نسبت به رفتارهای خصومت‌آمیز عربستان می‌داند. وی می‌گوید: این سیاست‌ها می‌تواند به شیوه‌ای موثر تر نیز اعمال شود. به گفته این پژوهشگر اقتصادی، آنچه دولت‌های متخاصم به ویژه آل سعود از آن وحشت دارند واکنش‌های قانونمند مردمی به رفتارهای کینه‌توزانه آن‌ها است. میرزاخانی شب گذشته در گفتگوی با برنامه پایش در رابطه با کمپین تحریم سفر به کشورهای حامی داعش متذکر شد: هدف اصلی این کمپین نمایش قدرت ملت ایران در برابر کشورهایی هست که رفتارهای کینه‌توزانه و خصومت آمیز علیه موجودیت ایران را دارند. در برابر این نوع واکنش‌های کینه‌توزانه سه واکنش را می‌توان متصور شد. این روزنامه نگار اقتصادی تصریح کرد: یک نوع آن مانند مصوبه دولت برای ممنوعیت واردات کالا از عربستان است که به اعتقاد من کار خوبی بود اما روش اجرای آن جای بحث دارد. نوع دوم واکنش‌ها می‌تواند از نوع واکنش‌های هیجانی، احساسی و نادرستی باشد که حمله به سفارت عربستان یک نمونه آن است، حرکتی که نه از سوی مردم تایید شد و نه از سوی نظام. میرزاخانی افزود: نوع سوم می‌تواند حرکت‌های قانونمند، مدنی و داوطلبانه مردم باشد با این هدف که پیامی به کشورهای متخاصم ارسال می‌شود که مردم ایران رفتارهای خصومت آمیز را زیر نظر دارند و به آن واکنش نشان می‌دهند. علت اینکه در موارد فعلی کمپین تحریم به کشورهای حامی داعش به ویژه ترکیه و امارات پیشنهاد شده این است که این دو کشور به رغم اینکه از تعامل با مردم ایران بیشترین نفع را برده‌اند و می‌برند اما در ماه‌های اخیر در کنار رفتار کینه‌توزانه سعودی‌ها علیه ایران ایستاده‌اند. وی ادامه داد: واکنش ملی به این کشورها می‌تواند این پیام را به این کشورها ارسال کند که مردم ایران از موجودیت کشور خود در هر حالی دفاع می‌کنند و موفقیت این کمپین باعث عقب نشینی این شکورها می‌شود. پس هدف اول این کمپین رفع خطر علیه موجودیت ایران است. هدف دوم تعامل اقتصادی است، تعامل اقتصادی باید یک تعامل برد – برد باشد. نمی‌شود که کشوری مانند امارات از تعامل وسیع با مردم ایران سود ببرد ولی در عین حال ادعای علیه اراضی ما داشته باشد. این پژوهشگر اقتصادی خاطرنشان کرد: ارسال این نوع پیام‌ها به ویژه به ترکیه و امارات که منافع هنگفتی را از تعامل با مردم ایران به جیب می‌زنند ضروری است. این پیام‌ها می‌تواند در قالب تحریم مردمی خرید کالاهای حامیان داعش سیاه و داعش سفید و نیز خودداری از سفر به این کشور‌ها(ترکیه و امارات) صورت بگیرد تا مخاطب پیام، مجبور به اصلاح رفتار خود شود.
کد خبر 52501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فریدون ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    0 0
    اقا بجای ترکیه بروید گرجستان خیلی هم ادماش خوبه هم ارزانیه
  • ایرانی ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    0 0
    مردم ایران كه همیشه غیرتشان زبان زد تمام دنیاست بخاطر همین امر به این كشورها سفر نكنند
  • فهیمه ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    0 0
    چرا پول در جیب ایرانی نگردد؟ چرا ترجیح میدیم بریم پولمون رو بریزیم تو جیب خارجی و به سفره های خالی هموطنانمون نگاه نمی کنیم؟ ابران زیباترین کشور دنیاست فقط متاسفانه ما مبتلا به این شعریم \" آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد\"
  • احسان ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۹
    0 0
    عربسان جا افتاده از لیست بالا