به گزارش «پرشین خودرو»، ولی اکنون که یک سال از آن زمان میگذرد، رگرا در فرم تولیدیاش در نمایشگاه ژنو معرفی شده و خوشبختانه آمار عملکرد آن دقیقاً همان حالت علمیتخیلی موجود در کانسپت سال پیش را دارند. البته «رگرا» دقیقاً جواب کونیگزگ به هایپرکارهای هیبریدی پورشه، مکلارن و فراری نیست و این افتخار مختص مدل دیوانهوار و مگاکار One:1 است. در مقابل، کونیگزگ در مدل رگرا، در واقع برای پیشی گرفتن از مدل جدید بوگاتی شیرون تلاش کرده است.
کونیگزگ رگرا که از تنظیمات بسیار سفارشی در شاسی استفاده میکند، از یک موتور ۵ لیتری دو توربوشارژر V-8 برای پیشرانه بهره میبرد که قدرت خود را به چرخهای عقب انتقال میدهد. در همین حال، سه موتور الکتریکی برای اضافه کردن نیروی پیشرانه کار گرفته شدهاند که ۲ تای آنها به چرخهای عقب متصل هستند و موتور دیگر به میللنگ مرتبط است. این موتورها انرژی خود را از پک باتری ۴/۵ کیلوواتساعت و ۸۰۰ ولتی دریافت میکنند.
کونیگزگ این سیستم پیشرانه هیبریدی منحصر به فرد را «دایرکت درایو» نام نهاده است که در آن سیستم انتقال قدرت در رگرا با یک سیستم هیدرولیک متصل به چرخ دنده انتهایی جایگزین میشود. وقتی رگرا از حالت ایستاده شروع به حرکت میکند، کوپلینگ هیدرولیک باز میشود و پیشرانه خودرو به صورت کامل با موتور الکتریکی تأمین میگردد. وقتی خودرو به راه میافتد، کوپلینگ بسته میشود و موتور الکتریکی برای پُر کردن قسمت پایین منحنی گشتاور، به میللنگ میپیوندد.
حالا از اعداد و ارقام عجیبوغریب برای قدرت رگرا بگوییم. خروجی سیستم پیشرانه این خودرو، در مجموع برابر ۱۵۰۰ اسببخار و ۲۰۰۰ نیوتنمتر است. در نتیجه این هایپرکار سوئدی میتواند در عرض ۲/۸ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. البته سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت، برای شتاب این خودرو ممکن است چندان سرعت بالایی نباشد؛ چرا که رگرا میتواند در ۶/۶ ثانیه، سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت و در ۱۰/۹ ثانیه، سرعت ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت را ثبت کند. همچنین برآورد کونیگزگ از زمان رسیدن رگرا به سرعت ۴۰۰ کیلومتر بر ساعت، تنها ۲۰ ثانیه است. اگر بخواهیم مقایسهای داشته باشیم، یک پورشه 918 اسپایدر که از هر نظر یک هایپرکار محسوب میشود، نسبت به رگرا به ۳ ثانیه زمان بیشتر نیاز دارد تا به سرعت ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.
به گفته کونیگزگ، مدل تولیدی رگرا نسبته به کانسپتش در سال گذشته، ۳ هزار تغییر داشته و این آپگریدها چیزی بیشتر از پوسته ظاهری هستند. استفاده از ساختار سبک فیبر کربنی باعث شده تا رگرا به وزن نسبتاً کم ۱۵۹۰ کیلوگرم دست پیدا کند. این در حالی است که این خودرو از یک بسته بزرگ باتری نیز بهره گرفته است.
منبع: فرصت امروز
برای دریافت آخرین اخبار از طریق "تلگرام" به کانال اختصاصی «پرشین خودرو» telegram.me/persiankhodro بپیوندید.
نظر شما