هادی سرهنگی در گفت و گو با خبرنگار «پرشین خودرو»، با بیان این مطلب افزود: شاخص سرمایه ای، شاخص عملیاتی، شاخص منابع انسانی و شاخص چهارم و البته مهمتر شاخص امور مشتریان است که شرکت های خدمات پس از فروش اگر هر 4 مورد را رعایت کنند می توانند ادعا داشته بانشد درکار خود موفق عمل کرده اند.
وی در توضیح این شاخص ها توضیح داد: در شاخص سرمایه ای، شرکت های خدمات پس از فروش می بایست نسبت به خدماتی که شرکت به آنها ارائه می هد احساس امنیت مشتری مبادرت ورزند. که البته شامل ویژگی های یک تعمیرگاه هم می شود که کاملا استانداردسازی شده باشد.
سرهنگی در همین رابطه ادامه داد: در شاخص دوم که عملیاتی نام دارد بحث مدت زمان انتظار مشتری مطرح است که طبق موارد مختلف تعمیری، باید میانگینی تعیین شده باشد که بیشتر و به صورت میانگینی که بر اساس نوع تعمیری مشخص می شود نباید بیش از یک تا 2 ساعت به طول بیانجامد.
وی افزود: شاخص سوم شاخص منابع انسانی که بر اساس این مورد، باید شرکت های خدمات پس از فروش پس از جذب نیروهای متخصص، نسبت به دوره های آموزشی تخصصی در هر خودرو و کسب نمره مطلوب در آزمون نهایی انتخاب و به کار گمارده شوند.
این کارشناس خدمات پس از فروش در خصوص شاخص چهارم نیز بیان کرد: ماحصل سه شاخص قبلی در یک شاخص به نام امور مشتریان تبلور پیدا می کند که در حقیقت همه موارد را بالا در بر می گیرد بدین ترتیب که در در نهایت مشتری از خدمات پس از فروشی که از سوی شرکت به او ارائه شده رضایت دارد یا خیر؟
وی در پایان خاطرنشان کرد: در کشور، شرکت های خدمات پس از فروش داخلی و یا وادراتی هر یک سطحی دارند که تصور می کنم سطح شرکت های خدمات پس از فروش وارداتی با توجه به انواع خدماتی که ارائه می دهند مطلوب تر باشد اما باید توجه داشت تاکید بر وجود هر 4 شاخص در یک نمایندگی خدمات پس از فروش می تواند کیفیت کار را در هر سطحی بالا و پایین کند.
نظر شما