به گزارش پرشین خودرو به نقل از انتخاب، شبكه های اجتماعی در ادامه انتشار افسار گسیخته تصاویر و مطالبی كه اطلاعات كامل و مشخصی پیرامون آنها وجود ندارد، در روزهای اخیر حامل و منتشر كننده ویدئوهایی از پرتاب شدن یك خودرو به یك دره در استان خراسان بوده است.
اتفاقا همین نامعین بودن چند و چون رویدادها، مانند فیلم های سینمایی است که پایانی باز دارند، دست افراد، و گروه های مختلف را باز می گذارد تا هر كسی از ظن خود یار شود و براساس منافع فردی یا گروهی خود، به آن تفسیری دلخواه بچسباند.
در دو ویدئوی منتشر شده از اقدام چند شهروند در استان خراسان كه گفته می شود در ارتفاعات نقندر بوده است، ابتدا فیلمبردار و سایر دوستانش در جایگاه مناسب مستقر شده و براساس برنامه ریزی صورت گرفته، یكی از آنها یك دستگاه خودرو را راهی دره می كند. خودرو نیز در مسیر بیش از 50متری واژگون شده و پس از وارد شدن آسیب های فراوان در انتهای دره آرام می گیرد.
در ویدئوی دیگری كه مشخصا لحظاتی بعد از ویدئوی نخست فیلمبرداری شده است، همان فیلمبردار و عده ای دیگر از دوستانش، اطراف خودرو تقریبا منهدم شده حلقه زده اند و به شوخی و خنده و تمسخر مشغول هستند.
دلیل و انگیزه این افراد از چنین صحنه آرائی مشخص نیست اما منتقدان همیشگی صنعت خودرو كشور، از این فرصت استفاده كرده و برای این ویدئوها، تحلیل گری كرده و بر چسب اعتراض به كیفیت خودروهای داخلی را چسبانده اند.
حال چند نكته قابل تامل را می توان شامل حال این رویداد دانست:
- در هیچ بخشی از این ویدئوها اشاره ای به انگیزه و دلیل این افراد برای چنین عملی عنوان نشده است. فرض محال اینكه این اقدام به نشانه اعتراض به كیفیت خودروهای داخلی صورت گرفته باشد، پرسش این است كه چرا برنامه ریزان و تداركچیان این اقدام، در ویدئوها و سناریوچینی های خود، كوچكترین اشاره ای به موضوع اعتراضی و انتقادی خود نكرده اند؟
-خودرویی كه به دره پرت می شود، از محصولاتی است كه حدود 8سال از توقف تولید آنها می گذرد و جزء محصولات از رده خارج به شمار می آیند. آیا اعتراض به كیفیت این محصول 8سال پس از توقف تولید آنها باید صورت گرفته باشد؟
-اگر بانیان و برنامه ریزان این اقدام، انسان های معترض و ناراحت هستند، پس دلیل خنده ها و قهقهه هایی كه به وفور در این ویدئوها شنیده می شود، چیست؟ شهروندانی چنین شاد و سرخوش، قطعا منطق و آرامش فكر كردن به نتیجه كاری كه انجام می دهند را دارند. زیان چند ده میلیون تومانی كمترین نتیجه این حركت آنان است.
-آیا منطقی است كه یك انسان عادی با حال طبیعی، همراه با خنده و شوخی، لااقل 25میلیون تومان به خود ضرر بزند؟ راستی، شهروندانی كه این خودرو را به دره پرتاب كردند، واقعا مالك یا مالكان این خودرو بوده اند؟
اگر ویدئوی دوم كه پس از پرتاب خودرو به دره گرفته شده است را با دقت بیشتری ببینید، متوجه می شوید كه برخی قطعات اصلی و بزرگ و كوچك خودرو از جمله موتور خودرو وجود ندارد. احتمالا از ای.سی.یو (مركز كامپیوتری خودرو) هم خبری نیست. خودرو مورد نظر یك بدنه است و تمام!
خودرویی كه تقریبا اوراق شده و قطعات اصلی و ارزشمند آن كه قابلیت استفاده داشته، از آن جدا شده است. و حالا یك پرسش؛ اینكه قطعات اصلی و ارزشمند یك خودرو از آن جدا شود و مابقی جایی رها شود (یا در دره پرتاب شود) شیوه مرسوم و معمول سارقان خودرو نیست؟
-احتمال سرقتی بودن خودروی پرتاب شده به دره چندان دور از ذهن نیست و به احتمال فراوان در روزهای آینده و از طریق پیگیری مراجع ذی صلاح مشخص خواهد شد اما نكته حائز اهمیت بهره برداری از چنین فرصت هایی برای افراد، گروه ها و جناح های خاص است كه متاسفانه به یك رسم ناپسند تبدیل شده است.
پرشین خودرو: دلیل و انگیزه این افراد از چنین صحنه آرائی مشخص نیست اما منتقدان همیشگی صنعت خودرو كشور، از این فرصت استفاده كرده و برای این ویدئوها، تحلیل گری كرده و بر چسب اعتراض به كیفیت خودروهای داخلی را چسبانده اند.
کد خبر 70858
نظر شما