به گزارش پرشین خودرو، لکسوس مدتهاست درصدد رونمایی و تولید انبوه از نسل جدید لیموزین ال.اس است و این خودرو را اخیرا در اختیار نشریاتی نظیر موتورترند، موتور1، کار ادوایس و ... قرار داده تا به بررسی ابعاد مختلف آن و ویژگیهای فنیاش پرداخته تا به این طریق آخرین ساخته برند محبوب ژاپنی را محک بزنند. نتایج این بررسیها نشان میدهد به رغم بسیاری از پیشرفتهایی که در نسل جدید ال.اس محقق شده، این خودرو هنوز هم در پس محصولاتی نظیر مرسدس بنز اس کلاس قرار دارد.
این خودرو به عنوان رقیب مستقیم مرسدس اس-کلاس، ب.ام.و سری7 و آئودی ای8 از سطح بالای تکنولوژیهای رفاهی، ایمنی و ارتباطی برخوردار بوده و با قیمتی کمتر، از کیفیت ساخت بالاتری نسبت به رقبای آلمانی برخوردار است. نسلهای قبلی لکسوس ال.اس در ایران طرفداران بسیاری دارد اما این خودرو به دلیل قوانین واردات نمیتواند فعلا به ایران راه یابد. ال.اس جدید در نسل تازه خود هم بزرگتر و هم زیباتر شده و به خطوط و زبان طراحی پیشرفته لکسوس با نام ظرافت ال (L- finesse) مزین شده است. نسل پنجم این خودرو با فرمی اختصاصی از زیر فشار همیشگی منتقدان که لکسوس را متهم به تقلید از بنز و ب.ام.و میکردند، بیرون آمده و فرمی جالب به خود گرفته است.
نمره فضای کابین و راحتی : 9
این خودروی 3 تنی با داشتن یک موتور 2 توربوی 3.5 لیتری و 415 اسب بخاری، راننده را قادر میسازد تا به راحتی در مانورهای سریع ال.اس را محک بزند در عین حال فرمان خودرو با وجود حس بهتری که در مقایسه با نسل قبل ارائه میکند هنوز هم اطلاعات زیادی از مسیر ارائه نمیکند. قدرت موتور از طریق یک جعبه دنده 10 سرعته به همه چرخها انتقال مییابد تا به لطف لاستیکهای مخصوص بریجستون و نیز سیستم تعلیقی نرم و راحت، ال.اس همچون یک کشتی بادبانی مسیر را د رکمال آرامش و پایداری طی کند.
سیستم صوتی گرانقیمت مارک لوینسون با 2400 وات قدرت، 23 بلندگو و 16 کانال رادیویی به سرنشینان و راننده کمک میکند تا در طی مسیر فضای اتاق را به یک سالن ارکستر واقعی تبدیل کنند. به لطف فاصله5.22 متری بدنه و طول بین دو محور 3.12، اتاق ال.اس به شکل عجیبی جادار است و به دلیل طراحی خاص صندلیهای عقب، سرنشینان سفری توام با رفاه و آرامش را تجربه میکنند. البته لکسوس همچنان باید روی تنظیمات سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک و 4 منطقهای خود کار کند و همانند سیستم پارک خودکار، همه ادوات خودرو را در شکلی عالی به خریداران عرضه نماید نه مثل سیستم ریموت کنترل خودرو که عملکرد شفافی ندارد.
البته کار ادوایس استرالیا در بررسی این خودرو سه ایراد کلی وارد نموده که هردو قابل رفعاند. نخست عدم تجهیز ال.اس 2018 به سیستمهای اپل کار پلی و اندروید اوتو، دوم صفحه ریموت کنترل نه چندان سریع و سوم طراحی متضاد بدنه. این وبسایت با اشاره به حرکت انقلابی اولیه ال.اس در سال 1989، ورود لکسوس به این بخش از بازار را یک اتفاق بزرگ عنوان کرده که به بیدار کردن آلمانیها از خواب غفلت و ظهور دوباره آنها منجر شده است. کار ادوایس که نگاهی انتقادی به این محصول شرقی دارد، طرح جدید این خودروی لیموزین را مکانیکی، فاقد روح و متضاد عنوان کرده و با تحسین مهندسی دقیق تویوتا در ساخت ال.اس 2018، نسل جدید ال.اس را به لحاظ توان رقابت، پایینتر از خودروهای همرده آلمانی دانسته است.
نظر شما