کد خبر 87343
۷ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۱
شکستن رکورد پرواز پهپادها

پرشین خودرو:یک شرکت اسپانیایی در فیلمی که به تازگی منتشر کرده، مدعی شکستن رکورد پرواز پهپادها شده است.

به گزارش پرشین خودرو و به نقل از گیزمگ، فناوری ساخت پهپاد همیشه در حال پیشرفت است و افراد فعال در این حوزه، انرژی زیادی برای افزایش زمان ماندن پهپادها در آسمان سپری می‌کنند. شرکت سازنده پهپاد"Quaternium" ، پس از پرواز چهار ساعت و 40 دقیقه‌ای کوادکوپتر برقی-بنزینی HYBRiX.20 که آن را یک رکورد جهانی پرواز برای یک مولتی‌کوپتر خودکفا می‌داند، مدعی نقطه عطف جدیدی در این زمینه است.

بیشتر پهپادهای مولتی‌کوپتر بین 20 تا 30 دقیقه پرواز می‌کنند اما مولتی‌کوپترهای سفارشی ساز هم وجود دارند که پرواز طولانی‌تری داشته‌اند. برای مثال، سال گذشته یک شرکت بهره برداری از پهپادها از یک کوادکوپتر برای عبور از "کانال انگلیس" (English channel) در یک پرواز 72 ساعته استفاده کرد. این درحالیست ‌که شرکت‌های دیگر مانند شرکت پهپاد سازی "اسکای‌فرانت" (Skyfront) پیشتر رکورد پراندن پهپاد تا بیش از چهار ساعت را داشته است.

لازم به ذکر است که در رکوردهای جهانی گینس، طولانی‌ترین پرواز پهپاد تا دو ساعت و شش دقیقه و هفت ثانیه است؛ بنابراین با این که ممکن است پهپادهایی وجود داشته باشند که مدت بیشتری پرواز کنند، هیچ مقام رسمی گینس برای ثبت این رویداد حضور نداشته است. شرکت اسکای‌فرانت برای اثبات اعتبار دستاورد خود، یک ویدئو به همراه ساعتی که زمان سپری شده را نشان می‌دهد، ضبط کرده است و این دقیقا همان کاری است که شرکت "Quaternium" در خصوص تازه ترین رکورد خود انجام داده است.

این ویدئو نشان می‌دهد که مولتی‌کوپتر Hybrix.20 این شرکت در هوا معلق است و یک ساعت در زیر تصویر، مدت زمان چهار ساعت و چهل دقیقه را نشان می‌دهد. همچنین مولتی‌کوپتر Hybrix.20، مانند پهپاد استفاده شده در فیلم شرکت اسکای‌فرانت، همانطور که از نامش مشخص است، یک پهپاد هیبریدی برقی-بنزینی با توان طی مسافت و استقامت قابل توجه حاصل از این فناوری است که آن را برای کاربردهایی مانند تجسس، نقشه‌برداری، نظارت بر محصول و بازرسی مناسب می‌کند.

بنابراین ممکن است این تلاشهای افزایش توان طی مسیر پهپادها برای تولید برخی از تبلیغات خوب باشد اما در عین حال راه فوق العاده ای برای افزایش بهره‌وری نیرو و سوخت این ماشین‌ها است. اگر یک کشاورز، مرتب از این پهپادها برای پیگیری سلامت محصول استفاده کند، هر ساعت بیشتر ماندن پهپاد در هوا به معنای سوخت‌گیری و شارژ دوباره کمتر، زحمت کمتر و به طور کلی یک فرایند کم‌هزینه‌تر است

کد خبر 87343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha