به گزارش پرشین خودرو به نقل از بدونیم، امسال بر طبق تحقیقات موسسه جورج تاون، صلح و امنیت، موسسه اوسلو و شاخص زنان، صلح و امنیت سوریه رتبه اول در لیست نا امن ترین کشورهای دنیا برای زنان را به خود اختصاص داد. این شاخص رفاه زنان را بر پایه معیارهای عدالت، امنیت و موقعیت اجتماعی در ۱۵۳ کشور دنیا ارزیابی کرده است..
بهترین کشورهای دنیا برای زنان کشورهای شمالی هستند و بدترین آن ها کشورهایی هستند که در زیر معرفی شده اند.
نیجریه
تنها ۱۷ درصد از زنان نیجر بین سنین ۱۵ تا ۲۴ باسواد هستند. طبق گزارش سازمان بین المللی نجات کودکان در سال ۲۰۱۶ در رابطه با بدترین و بهترین مکان ها برای دختران بر طبق عامل ازدواج کودکان نیجر از میان ۱۴۴ کشور بدترین کشور معرفی شد زیرا ۷۶ درصد از دختران نیجر زیر ۱۸ سال ازدواج می کنند و از هر ۵ نفر یک نفر سالانه ۱ بچه به دنیا می آورد.
سودان
طبق آمار یونیسف ۳۴ درصد زنان سودان از ۱۵ تا ۴۹ سال معتقدند که شوهر حق کتک زدن همسرش را تحت شرایط خاص دارد و ۳۴ درصد زنان این کشور زیر ۱۸ سال ازدواج کرده اند.
مالی
طبق آمار کمپین ONE کمتر از ۳۸ درصد زنان مالی مدرسه ابتدایی را کامل گذرانده اند. تنها ۹ درصد زنان کار دولتی دارند و ۷۲ درصد مردم این کشور با درآمد روزانه ۲ دلار زندگی خود را می گذرانند.
عراق
ملل متحد در سال ۲۰۱۰ اظهار داشت که از هر ۵ زن یک نفر مورد خشونت های خانگی قرار می گیرد و ۳۶ درصد زنان عراقی توسط همسرشان مورد اهانت و خشونت قرار می گیرند.
کنگو، جمهوری دموکرات
کنگو به دلیل ثروتی که در منابع طبیعی دارد پتانسیل این که یکی از ثروتمندترین کشورهای آفریقایی شود را دارد اما با این وجود با حدود ۷٫۵ میلیون جمعیت در زمره یکی از توسعه نیافته ترین کشورهای دنیا قرار دارد و نیازمند کمک های انسان دوستانه دنیاست.
جمهوری آفریقای مرکزی
جمهوری آفریقای مرکزی از سال ۲۰۱۳ گرفتار درگیری های مسلحانه خشونت آمیز شده است و موارد زیادی از تجاوز علیه زنان در این کشور گزارش شده است.
پاکستان
پاکستان یکی از کشورهایی است که خشونت علیه زنان و دختران همیشه پابرجاست. خشونت هایی چون ازدواج کودکان، تجاوز، قتل های ناموسی، اسیدپاشی و خشونت های خانگی در پاکستان شایع است.
یمن
طبق گزارش صندوق جمعیت سازمان ملل متحد ۲٫۶ میلیون از زنان یمن مورد خشونت های جنسی قرار می گیرند. زنان یمن در طلاق، وراثت و حضانت فرزند با مردها حقوق برابر ندارند.
افغانستان
طبق گزارش دیده بان حقوق بشر تنها ۷۳ درصد زنان افغانستانی باسواد هستند و سن ازدواج دختران زیر ۱۸ سال است. میزان مرگ و میر مادران در این کشور بالاست و آزادی مدنی آن ها محدود است.
جمهوری عربی سوریه
از سال ۲۰۱۱ سوریه بدترین فاجعه انسان دوستانه قرن شناخته شده است. شکنجه و تجاوز در زندان های سری، سوئ تغذیه و خشونت های جنسی واقعیت امروزه این کشور است.
نظر شما