کد خبر 96414
۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۶
روغن موتور گران می‌شود!؟

پرشین خودرو: دبیرکل انجمن پالایشگاه های روغن سازی ایران گفت: افزایش ­نرخ خوراک روغن موتور برای سومین ماه پیاپی شرکت های تولیدکننده را با مشکل مواجه کرده است.

به گزارش پرشین خودرو به نقل از تسنیم، حمیدرضا خلیلی با بیان اینکه شرکت ملی پالایش وپخش فرآورده های نفتی از ابتدای امسال حدود 42 درصد نرخ خوراک شرکت های تولیدکننده روانکارهای صنعتی را افزایش داده گفت: این درحالیست که تاکنون هیچ مجوزی برای افزایش قیمت محصول این شرکت ها صادرنشده واین مسئله تولیدکنندگان و بازار را در یک بلاتکلیفی قرارداده است.

دبیرکل انجمن پالایشگاه های روغن سازی ایران با بیان اینکه افزایش بی رویه قیمت خوراک شرکت های روغن سازی ، بازار را به تصور افزایش قیمت به سمت احتکار این محصولات سوق می دهد گفت: درحال حاضر بسیاری از مشتریان تصور می کنند، روغن در بازار به زودی گران خواهد شد و همین مسئله ممکن است برخی را به احتکار این محصول تشویق کند که درنهایت دود آن به چشم مصرف کنندگان نهایی خواهد رفت.

وی بابیان اینکه قیمت خوراک شرکت های تولیدکننده روانکارهای صنعتی بخش زیادی از قیمت تمام محصول را تشکیل می دهد گفت: درشرایط فعلی و با توجه به حاشیه سود اندک تولیدکنندگان روغن ، روند تولید را هم با مشکل مواجه کرده و باعث شده تا ظرفیت تولید کاهش یابد که این مسئله نیز در نهایت باعث ایجاد بازارسیاه و بوجودآمدن قیمت های نامتعارف دربازار خواهد شد.

روغن

 


خلیلی با بیان اینکه انجمن پالایشگاه های روغن سازی ایران ، تعامل خوبی با سازمان حمایت از مصرف کننده و وزارت صنعت ، معدن و تجارت داشته و دارند گفت: با وجود آنکه از سال 96 تاکنون قیمت خوراک شرکت های تولیدکننده روغن های صنعتی دو برابر شده است اما از سال 93 تاکنون هیچ افزایش قیمتی درمحصول این شرکت ها صورت نگرفته با این حال شرکت های روغن سازی با وجود شرایط سخت، عرضه را با حداکثر ظرفیت دنبال کرده اند تا کمبود از این ناحیه در بازار احساس نشود.

دبیرکل انجمن پالایشگاه های روغن سازی ایران ، صنعت روغن سازی کشور را قطب تولید در خاومیانه دانست و افزود: افزایش قیمت خوراک دریافتی و نیز بلاتکلیفی در خصوص عدم افزایش قیمت محصول نهایی باعث شده تا بزرگترین شرکت های تولید کننده روانکارها دچار ضرردهی شوند و بدتر ازآن اینکه چهار شرکت اصلی از شرکت های بزرگ بورسی هستند و تلاطم درآن می تواند بازار سرمایه را نیز دچار خلل کند.

خلیلی بابیان اینکه در سالی که بنام حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شده این دست اقدامات باعث فراهم ساختن زمینه برای حضور شرکت های خارجی خواهد شد گفت: باتوجه به عدم نظارت بر قیمت گذاری روغن های خارجی و حاشیه سود بیشتری که این محصولات برای کانال توزیع دارد، ممکن است مشکلات بوجودآمده برای تولیدکنندگان داخلی، بازار این کالا را در اختیار برندهای خارجی و محصولات تقلبی قراردهد.

کد خبر 96414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha